• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Hand of the Dryads

Egyáltalán nem túrnak.
Nem is igazán úgy viselkednek mint a többi cory, inkább az alsó harmadban vannak és nem a talajon motoszkálnak.

Ha "ártalmatlan" de cory jellemvonásokat hordozó halat szeretnél, ajánlom a cory habrosust, azok nem olyan fostosak. Nekem van egy 10-es csapat, és teljesen ártalmatlanok a terepre nézvést. És szerintem szebbek is mint a pygmaeusok, méretben pedig ugyanakkorák.
http://www.seriouslyfish.com/species/corydoras-habrosus/
 
Volt egy kis időm, megnyírtam a micro needle-t (olyan szaga van a nagyobb mennyiségű vágott levélnek, mint a sóskának :D ). A száműzött tripartita helyére jött dennerle stau repens, meglátjuk.

Ezt látom minden reggel mikor bemegyek a konyhába, nagyjából átadja merre és hova akarom kifuttatni az akváriumot.

28137629201_95fd30bc20_z.jpg20160710_akvatotal by Attila Szántó, on Flickr
 
Múlt héten ültettem zselés Dennerle Stau repenst, iszonyat gyorsan magára talált, ezt mutatta hét elején:
28267888406_84b03a741c_z.jpg20160713_stau by Attila Szántó, on Flickr

Meg is vagyok lepve.

Tegnap jött még 19 törpe baltahasú lazac, fakók még kicsit, de majd lövök fotót. Felpezsdült kicsit az akva, a nyomoronc bújkáló amanda csapat is talán kicsit kimerészkedik az úszótérbe.
 
Hiába megy a légkondi 26 fokra állítva (gyerekek miatt nem lehet alacsonyabbra venni :) ), és lóg az ATI most már 30 centire a vízfelszíntől, estére felkúszik a hőmérséklet sajnos 27 fok fölé mindig.

Most már csak arra tudok gondolni, hogy emiatt jött megint vissza a hajalga, @viktorlantos @keymaker @letsgodisco és a többiek (a tizedest kihagytam :D ) szerintetek applikáljak hűtést a tankra? És próbáljam 25 fok örül tartani a hőmérsékletet?
 
Délután agyaltam, ha leműteném az alumínium tetőkeretet az akváról, akkor kapna még egy évet ez a scape, mert akkor tudnék rá rakni normális üveg ki- és befolyókat, lily pipe-al és elfelejthetném ezt a hülye esőztetőt.
Sajnos mikor raktam rá az alu keretet felül, nagyon-nagyon nem sajnáltam a szilót, mondván ha párásodik (akkor még fent volt a tető) akkor ne csorogjon le a pára kívül. Nem is csorgott, de most úgy rá van ragasztva a tető kerete, hogy az üveg repedése nélkül nem tudnám leműteni. :( Pedig a hosszmerevítőkkel és a fekete ragasztással még talán meg is tudnék barátkozni ha üveg lilyvel tudnám csapatni.

De mivel nem tudom bontani, ezért az akvának is mennie kell és akkor majd új scape jön. :D
 
Nyaralásból hazaérve elég elkeserítő kép fogadott, szóval ma délután néhány óra alatt kicsit megcsattogtattam az ollót. Átalakítás on, fényképezés off pár napig. Majd amikor vállalható lesz a scape megint. :D
 
Kétes dicsőség ezzel bekerülni az akvakertészek pantheonjába, szóval örülj, hogy neked nem sikerült. ;)
Várjuk a renoválás útáni képeket! :)

Tapatalk-kal küldve...
 
Back
Oldal tetejére