• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Hajdúsági növényguruk

jannus333

Kertész szaki
Sziasztok, Hajdú-Bihar megyei Akvakertészek gyüjtő helye gyanánt mertem létrehozni ezt a topikot. Természetesen nem az elszelektálódást szolgálná, hanem hogy megismerjük közelünkben élő hasonló embereket.(Na meg megirigyeltem a Zala megyei Akvakertészek és a Tatabánya és környéke topikot.) Továbbá felesleges dolgaink illetve növényeink is hamarább gazdára találhatnak. Személyes találkozók, egymás akváriumának "élőben" megtekintése stb... majd meglátjuk hogy műkszik a dolog.
 
Ja és akkor valahogy jelezzük hogy e környékről származunk... gondolom valahogy így:
Sziasztok Jani vagyok Hajdúböszörményből....
 
Szia!
Engem érdekelne egy minimál fissi meg willow.csak nincs még jogosultságom oda írni.db-i vagyok,cserébe van sok békatutaj,kevés weeping,jávai,indiai vizicsillag.
Lehel
 
Szia!
Engem érdekelne egy minimál fissi meg willow.csak nincs még jogosultságom oda írni.db-i vagyok,cserébe van sok békatutaj,kevés weeping,jávai,indiai vizicsillag.
Lehel
Először is gratulálok te vagy az első tagja eme külön kis szekciónak. Naszóval, kedves "trinyós" barátom, ha böszörménybe jársz szólj előre és szedek növényt, egy kis weeping meg jávai meg vizicsillag nyugodtan jöhet cserébe. Fissim már elég csenevész de "be lehet indítani" willowbol meg monsobol adok amennyit csak nem szégyelsz kérni....
 
És tipped van,mi a gond a fissivel?én főleg garnélázok(blue jelly,tigris,crs,cbs),pont ezért érdekelnek a mohák.sajnáltam az elején(kb 1 éve)beruházni co2 rendszerre,ezért nem is lett csoda kertem.aztán jött a garnéla őrület. monso nekem is van,nem sok,de mivel 30 literesek az aksik,nem is kell semmiből sok.amit ki lehet venni a kis képből,amit felraktál,elég szép az aksid.gratu!egy nagyobbat is rakj fel,ha már azóta sikerült!
sajnos Böszbe nagyon ritkán járok,de ha mégis,jelzek.vizicsillagom perpillanat úszik,de szép tíz centis hajtásvégek vannak.
 
A fissinek (3 tenyérnyi) annyi baja van hogy belepte a zöldfonal alga. Kitettem black autra ( :) ) a fonal eltünt belőle csak egy kicsit bebarnult. Amit visszaraktam az akiba lehálózva kőhöz szépen zöld bokrott alkotott 2 hét alatt. Erre irtam azt hogy újraindítást igényel mert a mostani állapota egy kupac barna.... giz gaz szerű.... Milyen garniaid vannak?
 
Full blue rili(blue jelly),sima tigris,crs,cbs.most járatom be a taiwan beeknek szánt akit.Mondjuk ezektől félek a legjobban,már mint a kényességüktől...
 
a willow,meg a fissi igényel valami extrát?
vizet és fényt... esetleg táp, volt olyan akim ami 3 hónapig teljesen "önnelátó" volt, se szűrés se vízcsere fény is csak ablakbol mert benőtte a békalencse.... ott is elvoltak bára fissi elég fonálalgás lett...
 
mivel két buszjegy 800 ft(oda-vissza) Józsára,nem hoz lázba a dolog.inkább,ha járok arra vagy te Db-be,akkor...nekem nem sürgős.Képet még mindig hiányolom
 
Üdv nektek!
Még most figyelem hogy van ilyen Hajdúsági tropic.
Akkor bemutatkozás =) XD
Gergő vok
Város:Balmazújváros
Kezdő akvarista
 
Back
Oldal tetejére