• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

HAC 2019 - HOGYAN TOVÁBB?

Indulnál egy magyar versenyen a következő hónapokban?


  • Total voters
    51
Ha ezen múlik, idén nevezek én is low-tech nano kategóriában, akár 2-3 akváriummal is (utolsónak is kell lennie valakinek;)), de akkor jövőre biztosan nem lesz HAC.😬
Régebben volt wabi nevezés is, lenne újra az is? Vagy paludárium pl.?
 
Ezt is az indulók száma miatt töröltük. De mondjuk ez akkor egy tényleg szűk réteg volt. A wabi még EU szinten sem tudta kinőni magát
Viszont most az ADA előrukkolt a kerámia hengerével (Terra base), meg ott van a DOOA wabifal és Terra 30 palu talán ebben az irányban is lehet majd lelkesíteni a versenyzőket, hiszen ti is a japán úttal inspirálódtatok és születtek meg a boltban az újabb csodás művek.
Persze nem idén, de talán jövőre.☺
 
Sziasztok!
Nemmel voksoltam a szavazáson, mert az volt a kérdés, hogy indulnék-e a versenyen a következő hónapokban.
Jelenleg nincs olyan állapotban egyik akváriumom sem, hogy be merjem nevezni egy ilyen rangos eseményre. És még jelenleg fotó felszerelésem sincs.
Viszont a félreértések elkerülése miatt kijelentem, hogy szeretném ha nem szűnne meg a magyar verseny, és igen részt kívánok venni a későbbiekben rajta, ha elhárítottam a fent említett akadályokat!
 
Sziasztok!
Nemmel voksoltam a szavazáson, mert az volt a kérdés, hogy indulnék-e a versenyen a következő hónapokban.
Jelenleg nincs olyan állapotban egyik akváriumom sem, hogy be merjem nevezni egy ilyen rangos eseményre. És még jelenleg fotó felszerelésem sincs.
Viszont a félreértések elkerülése miatt kijelentem, hogy szeretném ha nem szűnne meg a magyar verseny, és igen részt kívánok venni a későbbiekben rajta, ha elhárítottam a fent említett akadályokat!
A fotó nem akadály, ez egy segítőkész társaság, ha olyan állapotba kerül a scape, ami fotózható, biztosan találsz olyan fórumtársat, aki lő neked a szuper gépével egy szuper fotót. Az utómunka meg már csak egy jó program kérdése.;)
 
Figyelemmel kísértem a hozzászólásokat és a szavazatokat és azt kell,hogy mondjam meglep az alacsony létszám.Csak pár hete vagyok aktívabb az akvakertészen.Azon kívül,hogy én indulnék egy versenyen szeretnék kampányolni a versenyzés mellett.Persze az is egy út,hogy csak otthon hobbi jelleggel kertészkedik valaki.Teljesen érthető,de ha versenyeznél vagy csak hezitálsz akkor olvasd kérlek tovább.
Holt véletlen bukkantam a forumra annak idején mikor rám bíztak egy akváriumot meg egy marék halat.Egy év és a HACon kötöttem ki.Emlékszem még az első nevezésemre.Az itthoni kis túrista kompakt géppel fotóztam.Izgatottan vártam az eredményhírdetést ahol 15. lettem azt hiszem 50-60 nevezőből normál kategoriában.Nem volt rossz elsőre.Majd megláttam a lehetőséget a nano akvákban és BUMM.😎
Az óta töretlen akvakertészkedem és bár kimaradt pár év versenyzés megint neveznék a HACra.
Csak arra akarok kilyukadni,hogy nem tudhatod mi lesz az a hatás vagy történés ami kizökkent és előre visz.Megtanultam,hogy ne hasonlítsam magam vagy az akvám másokéhoz,mert mindig is lesznek jobbak és kevésbé jók.Az számít,hogy magadhoz képest hol vagy az évek alatt.Zárd ki a negatív gondolatokat ami tudom nem könnyű 2020ban,de ez csak gátol.Egy a lényeg,hogy alkoss és tegyél erőfeszítéseket a cèlodért.Előbb utóbb meg lesz az eredménye.Egy kissé elkanyarodtam a témától,de kiírtam legalább magamból ezért bocs.🙂Szavazz-Nevezz...béke
 
Sziasztok!
Miota sajatban lakunk, ujra akvarizalok es a parom imadta, hogy elfoglaltam magam. Volt egy naagy hobbi, persze nigro blogja, majd ez a forum volt az alap. Mar van penzem, igy nyomtam is bele sokat. GA-s kupon-nak mindeg megorulok es a paromnak sincs gondja mi legyen a karacsonyi/szuletesnapi ajandek. Lathatoan orulok neki. Szeretem az akvarizalast, es teszenek a novenyek, es orulok hogy par "piros" is mar tuleli nalam. Munkaban is fertozom a kolegakat hogy milyen jo, es milyen szep, es mennyi erdekessek bubiznak a novenyek, hihetetlen.
HAC -- nagyon ertekeltem, hogy az elejen 2012-14 az oldalon ott volt milyen a technika, ki mit ultettett, hogy tapozik... es a legfontosabb a par mondat velemeny a zsuriktol. Igy mikor visszaolvastam es lattam a kepet, meglattam a hibakat. Sajnos tokeleteset akarok alkotni, igy, akva technika megvan... DE a versenyfotohoz, fototechnika is kell, ugye obi 1000eur, vaz 2000eur, vilagitas.. aztan photoshop tudas is kell, amit nem szabad, deee ezt meg ezt szabad, igy ezzel ugy elvereztem, hogy ugy dontottem nem lesz versenyzes. Hianyzika a regi HAC galeria/oldal( vagy csak bena vagyok hogy megtanaljam). Akkor igen is lathatoan adott pluszt a HAC, nem csak a versenyzoknek, hanem mondjuk nekem kezdonek is, hogy tanulhassak mas hibain. Sok kezdo akva is volt, halas is betevedt, de szep volt hogy szepen leirtatok mit lehet javitani.
Mondhatom, hogy a cel elott kiegtem. Sokat olvasok, a temarol, es sajnost olyan iranyzatba mentek el a profik, hogy egy kezdo eleve nem is mer, es elegge ugy tunik hogy most mar lemarad a pozitiv kritika is amibol lehetne fejlodni. Sajnos a kozel jovoben nagy valtoztatas lesz nalunk, igy a parom kerdesere:"hova teszed majd az akvariumot" kerdesre nincs is megfelelo valasz=pincebe :(
 
Sajnos én sem vagyok kész az akváriummal, Sőt ha bele gondolok, még csak 3 hetes. Nem igazán mondanám kiforrott akvának. De ha az lenne, nagyon szívesen neveznék. Tavaly már megtettem az első nevezésem. Sajna az idő hiánya miatt csak későn tudtam índítani az akváriumot.:(
De gondoltam benevezek a újra a tavalyival, ha lehet.😁
 
Back
Oldal tetejére