• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Gyukker 45, azaz 110 lityise.

Gyukker

Legenda
Mit csinálsz a valisneriaval ha túl hosszú? Ha elvágod ott megbarnul nem? Hogy-hogy ugrottál Tropicára? (Amúgy nekem úgy tűnik nagyon bevált ADA után, szépen visszajött minden a tápanyagdeficitből)
A háttérben Cyperus helferi van, a valisneriahoz képest kisebbre és lassabban nő. A régi levele viszont gyorsabban algásodik, így azokat folyamatosan vagdosnom kell.
Több apró okot is felsorolhatnék miért lett itt is Tropica. Pl én egy roppant lusta ember vagyok, a Tropica allin1, így csak egy tápot kell adagolnom. Az Ada, és a mic mac tápoknál hajlamos vagyok nem megfelelő arányban adagolni, akár túladagolni is. Mivel az Ada és a mic mac mellett is ugyan úgy volt fonalalgám, így ezen a téren veszíteni valom nincs. Továbbá a pozitív tapasztalatod is sarkallt a váltásra.
 

Gyukker

Legenda
Pazar, imádom. Én is úgy veszem észre, hogy egyre teltebbek a színek, egészségesebbek a növények. Ez az akva úgy öregszik mint egy jó bor.
Köszönöm! A Tropica táp pozitív hatással van a növényekre, főleg a Hm-re, a parvula-ra és a hirsuta-ra. A telt színeket a világításnak is köszönhetem, a csövek között újra van magas színhűségű 5000k is.
 
Oldal tetejére