• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Gyukker 45, azaz 110 lityise.

Gyukker

Legenda
Nagyon szép elrendezés, király a barlang! :) Várom hogy növényesedjen… :p Annyi szép jó akva készül mostanában, hogy mindjárt berendelek egy CO2 szettet és neki látok egy high tech akvának én is. :D
Koszonom!
A barlang egy nagy darab ives ko. A kulso iven levo barazdak csodalatosak, kar hogy a talaj ala kerult. Remelem jol fog sikerulni az ultetes is, tul sok novenyismeretem nincs, de majd kijavitatok..:D Ez low-ba fog indulni, azt meglatjuk mikor kap egy Co2 szettet.:pompous:
 

Gyukker

Legenda
Azonnal!
Ezt ki ne hagyd! (intezd az akvat...)
Ha az asszony ilyet mond, akkor ra kell csapni mint gyöngytyuk a takonyra...nalam mar nagyon csendben van, hogy el ne szolja szegeny magat...;):D:ROFLMAO:
:D:D:D
Az en asszonykam is mar fonja a hemoldoket, ha beinditom az asztali sz.gepet. mar tudja, 2nap mulva valami ujabb, nagy csomaggal terek haza..:whistle:
Azt el se mondom, hetvegen jott a hazhoz egy 220literes akva is, ki akartak dobni. Persze, hogy elhoztam. Jelenleg a lomisban abban aztatom a red moor-okat. Aztan meg lehet beljebb tessekelem a lakasba:whistle:.. de az iden tuti nem.. eleg zsebbenyulos lenne felszerelni, berendezni. Most nem lenne ra keret.
 

Gyukker

Legenda
Sziasztok!
Lassan, de biztosan halad a novenyesites. Azert is lassan, mert a 15literes es az 50 literes akvabol is szelektalom a novenyeket. Az 50 literest kozben folyamatosan alakitom at a 110 literes akva noveny tarolojanak..
Nagyjabol idaig sikerult eljutnom. A hatter es a jobb oldali kozepso reszre hetfon rendelek meg nehany to novenyt. Az anubias-okat is kicsit atrendezem, mert igy messzebbrol nezve nem az igazi. A ledszalagok is cserelve lesznek cri+95-re, hogy eletre keljenek a szinek.:hungry::wacky::p
20180921_192511.jpg 20180921_200748.jpg 20180921_192534.jpg
 

Gyukker

Legenda
Sziasztok!
Kicsit tobb mint egy hetes az akva. Tegnap erkezett egy keves noveny a GA-bol, Staurogyene, Parvula, es Bolbitis. A Bolbitis jovoje meg ketseges, serulten erkezett. Vizcserek minden masnap, elkezdtem tapozni is. Uveget nem takaritok, hogy latni lehessen hol, milyen alga lesz. Egyenlore az ablak feloli oldalso uvegen latni egy kis poralgat. 20180927_192515.jpg 20180927_192932.jpg 20180927_193237.jpg 20180927_193249.jpg 20180927_192643.jpg
 

Gyukker

Legenda
Le a kalappal. ;)
Koszonom!:)
Valóban nagyon tetszetősre sikerült, de kezd eltűnni a barlang bejárata, pedig jól nézett ki.
Biztos kell oda az a bokor?:confused:
Jól mutatna az máshol is.
Nekem pedig nagyon bejon.
Meg nagyon keplekeny a berendezes.:rolleyes: Mellette van egy kisebb csokor aprobb levelu buce is. Azt raktam eloszor a bejarathoz es a nagy szikla sarkara, de az ugy valahogy eltorpult, nem mutatott. Ha elvettem, valami hianyzott onnan. Meg crypto flamingoval probalkoztam volna a helyere, az jelenleg nem volt a GA-ban. Mondjuk az se lett volna kisebb..:sick:
 

star67

Bölcs Ent
Szerintem a bal sarokban a két kő/két ág közt a fáról leomló anubiasok alján kifejezetten jobban mutatna.
A vízszint fölé kinyúló csonkra tervezel valami emersen kifutó növényt?
 

Gyukker

Legenda
Szerintem a bal sarokban a két kő/két ág közt a fáról leomló anubiasok alján kifejezetten jobban mutatna.
A vízszint fölé kinyúló csonkra tervezel valami emersen kifutó növényt?
A kilogo fat nem tervezem novenyesiteni, a nagy szikla tetejen lesz valamilyen moha.
 
Oldal tetejére