• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Green Aqua webshop technikai problémák

Akkor nálunk kirúgatom az összes tűzfalast! :)
Sőt, magamat is beeszkalálom, mivel otthonról is jelentkezik ez a probléma, Win8 (nemtomhanyas build), Firefox, Chrome, Explorer-en.
Költözz el, válts szolgáltatót! :p :D
 
@viktorlantos lehet rossz helyre írom ,nézd el nekem ,mert nem találtam a megfelelő topicot ,de az Acicularis ha a gyorskeresőbe írom ,ott 880 pénzért van feltüntetve ,ha rákattintok ott meg már 1100 HUF.
 
A kapcsolat fülön, ha beírom az oldalon a mondókámat és a küldés gombra nyomok, akkor hibát kapok, hogy "Nem lehet végrehajtani a kérést, próbálja újra később" vagy valami hasonló, de ennek ellenére az üzenet elmegy.
Legalábbis az email nekem megjön.
 
A GA pontok felhasználása egy hétvégi rendszerfrissítés miatt per pillanat nem használható.
A gyűjtés működik addig is. Dolgozunk a javításon kis türelmet kérünk.
 
Sziasztok.

A webshopban keresgélve gyakran előfordul, hogy betöltéskor http://www.greenaqua.hu/-ra visszaugriuk és mindent elfelejt a kosárból.
Mi lehet ennek az oka, már Áprilisban is ezt tapasztaltam.

Köszönöm!
Tamás
Sziasztok,

Ez sajnos még mindig előjön.
Céges Win10-es laposról Chrome alatt elég gyakran de random termékeknél/linkeknél, viszont ha egyszer egy termék linkje a főoldalra dob vissza akkor az nem javul meg reload/direkt link keresőbe beírás/egyéb varázslat hatására (sütik, előzmények törlését nem próbáltam még); iOS/Android telefonról ritkábban

Most pl. Win10, Chrome: pl. Twinstar 300EA, de igazából a LED lámpák aloldalról bármire kattintva a főoldalra dob vissza.

Adblock kikapcsolva, cookie törlés nem segített
 
Utoljára módosított:
Nekem telefonról jó a LED kategória, és nem rémlik hogy gépről lett volna probléma, de azt megnézem.

Chrome és win10
Chrome és MacOs
Safaria iOS
 
Ezt nálam rendszeresen csinálja, teljesen random oldalakon, termékeknél. Az egyetlen megoldást rá úgy találtam, hogy ha meg akarok nyitni egy terméket, kimásolom a linkjét, amennyiben az új lap a főoldal, bemásolom a linket a fenti helyére. De nem ám felülírva, hanem csak a termékoldal címét . Általában működik. :')
Most így kapásból az aljzatoknál tapasztalom: https://greenaqua.hu/hu/aljzatok/altalanos-aljzat.html
Chrome 32 bit 70.0.3538.110, emlékeim szerint a Firefoxon is csinálta.
 
itt egy kis nyelvi keveredés található
 
Sziasztok. Nem tudom, hogy másnál is jelentkezik-e a hiba, de ha a kapcsolat oldalról akarok nektek üzenetet írni, akkor a "Mehet" gombra kattintva "A keresett oldal nem található" hibaüzenetet kapok, és ha jól gondolom, akkor az üzenet sem megy el.
 
Sziasztok. Nem tudom, hogy másnál is jelentkezik-e a hiba, de ha a kapcsolat oldalról akarok nektek üzenetet írni, akkor a "Mehet" gombra kattintva "A keresett oldal nem található" hibaüzenetet kapok, és ha jól gondolom, akkor az üzenet sem megy el.

Tudunk róla, sajnos ez ilyen. 99%-ban megkapjuk egyébként, ezert becsapós.
 
Back
Oldal tetejére