• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

ÚJDONSÁG Green Aqua Official Pólók

A vélemény nem egyenlő a panaszkodással. Két teljesen külön fogalom.

Oké, magyarázkodni nem fogok, sajnálom hogy beleléptem a lelkedbe, nem volt szándékos :) Aki akarja úgyis megérti a mondandóm lényegét, aki nem annak meg úgyis mindegy :)
Részemről OFF vége.

Remélem azért látok majd nyáron egy-két póló tulajt velem szembe jönni az utcán. :D
 
Eredetileg ez egy belső "munkaruha" vonalnak indult. Régóta rágják a fülünket valami GA cumóért így készült belőle olyan is, ami megvehető.
Szerintem ez most egy ilyen vonal, időnként csinálunk mást, más üzenettel.

A keményvonalas póló ellen én is felszólaltam, de ezzel kapcsolatban ott a másik oldal is. Öregszünk. Lassan 40 éves az öreg akvakertész generáció és nekünk ez már sok.
A fiatalokat viszont más a nyelve. A természettel való finomkodás, aggódás, stb nem fogja meg őket. Ez szerintem el kell fogadni, akkor is, ha nem tartjuk normálisnak.
A GA fele már egy ilyen fiatal generáció, így jött ez a póló is. És ahogy pl nekem sok tegnap Chris Lukhaup az elsők között kért belőle, hogy az előadásán ebben legyen a hétvégén. Pedig nem egy vandál természetbarbár emberről beszélünk.
Egy lázadó rocker. Egy kis fricskával. Ennyi. Nem érdemes többet mögé gondolni. Ez az egész nem arról szól, hogy aki ilyet hord az holnaptól eldobja a dobozos kólát az utcán, vagy odatojik a szomszéd szőnyegére. :)

A GA nem akar egy divatcég lenni. Ezek a dolgok is csak egy kis kitérő a mindennapokban. Lesz még ilyen. Még az is lehet, hogy nem is azért készül, hogy tömegeknek legyen divatos, szimpatikus.
Nem akarunk Moss Cotton konkurensek lenni. Ez picit másról szól.
 
Ahhoz azért több kell, nem vagyok én olyan érzékeny virágszál. :p
Pedig már majdnem azt hittem :-D ma egész nap gyilkolásztam cod ww2 multin csak hogy fel tudjam dolgozni ezt a csatát :D

Tapatalkkal küldve az én D6503 eszközömről
 
Valahogy kimaradtam ebből a körből eddig, most találtam a véleményekre. A pólókat én terveztem, engem lehet kövezni :) Mindenek előtt, nem védeni akarom a pólókat vagy magamat (szerintem nincs is rá szükség), csak némi tisztánlátást szeretnék. Érdekes látni, hogy itt erős ellenállás van a designokkal kapcsolatban, máshonnan rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.

A "mother f**n nature" kifejezés semmilyen formában nem kicsinyíti a természetet. Kifinomultabb angol tudás nélkül kicsit furábban veszi ki magát a szöveg, de valójában ez a szóösszetétel valaminek a "menőségét", "mindent elnyomó" mivoltát jelzi, ha megpróbálom valahogy lefordítani (nem igazán van magyar megfelelője). Úgyhogy félreértés ne essék, ezzel a pólóval csak letérdelünk az anyatermészet nagysága előtt! Tesszük mindezt a fiatalok nyelvén, akiknek néha meg kell mutatni, hogy ez a hobbi nem csak a kötött szabályokról szól, de rendkívül menő dolog és belefér a lazaság.

Akinek tetszik, örülünk, akinek nem, reméljük, hogy a jövőben olyan design is születik, ami nekik is megbirizgálja az ízlésközpontját.
 
Elég jól beszélem az angolt, értem a "fucking" szó bebiggyesztésének áthallását és stilisztikai funkcióját is. Ettől függetlenül nem tetszik. :)
Nyilván nem is én vagyok a célközönség, ahogy a fuckingos Budapesti pólóknak sem.

A többi viszont szerintem jól sikerült. Garnélásat nem akarsz tervezni, Dani?
 
Back
Oldal tetejére