sziasztok! a meghívott regisztrációjánál az Ajánló információ résznél az "Ajánló e-mail cím vagy kód" mezőben maradjon az eredeti furcsa, hosszú kód, vagy írja be az én e-mailcímem??? (n)
Már nem rémlik, de mintha kóddal menne.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
sziasztok! a meghívott regisztrációjánál az Ajánló információ résznél az "Ajánló e-mail cím vagy kód" mezőben maradjon az eredeti furcsa, hosszú kód, vagy írja be az én e-mailcímem??? (n)
Akkor majd megpróbáljuk kóddal, és meglátjuk mi sül ki belőle... Csak nehogy beszippantson a mátrixMár nem rémlik, de mintha kóddal menne.
Akkor majd megpróbáljuk kóddal, és meglátjuk mi sül ki belőle... Csak nehogy beszippantson a mátrix
u.i.: ezek szerint nem használjuk tömegesen ezt a lehetőséget?!
És igazatok van! Már ez a fórum is ezt bizonyítja.Ez a része ritkábban van használva. De szeretünk egy picit mindig az igények előtt járni.![]()
Nincs itt kavarMax nem teljesen egyértelmű a megjelenítése. Ha lezárul a rendelés, akkor 3280 pontod lesz.
Köszi a választ, de nekem valami azért itt sántít, de nem gondolj rólam roszat
Mert ugye eddig összgyűjtöttem 2320 pontot amit beváltottam, így maradt 0 pont. De a mostani vásárlásért 5600-at kaptam, akkor ebből ,hogyan marad a 3280 pont? Ehhez még nem nyúltam(hiszen még jóvá sincs hagyva), akkor nem vágom, hogy miért csak a kettő különbözetét adná a rendszer. Nem azt kellene látnom, hogy 5600pont jóváhagyásra vár?
Sziasztok!
Lassan aktuálissá válik a kérdés: létezik még a születésnapi hűségpont ajándék? Ha igen, az mennyi pontot jelent?![]()
És mi is ez a rendszer? :geek:
:nailbiting::nailbiting::nailbiting::nailbiting::nailbiting::nailbiting::nailbiting::nailbiting::nailbiting::nailbiting::nailbiting:Hogy mennyi is a szülinapi pont? Hát azt sajnos nem mondhatom el. Akkor oda a meglepi![]()
Bocsi félreérthetően kérdeztem.Szóval akkor,mikorra lesz látható a webshopos felületen?Bármikor 1 éven belül
Bocsi félreérthetően kérdeztem.Szóval akkor,mikorra lesz látható a webshopos felületen?
Mert konkrétan még azt sem tudom,hogy mennyit kaptam.![]()
Még én sem kaptam, bár nekem csak kettő napja volt.Fura mert közben meg kaptunk egy csomó köszi emailt
Nah utána nézek.