• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Fontos Green Aqua - fotó és videó - 2020-2024

Rengeteg fel nem használt, kivehető szabim van, szóval ki- és beköltözésnél is örömmel segítek!
Csavarozás, falbontás, fuvar, bármi!:love:

Amikor már kézzelfogható dolgok vannak, mire kell segítség stb, feldobok egy posztot majd.
Pl a múltkor a burkolás is ilyen volt. Lehet más területen, pl villanyszerelés, festésben, vagy akár későbbi logisztikában berendezésben is elkél a segítség.

Jövőhéten már okosabbak leszünk :)
 
Obazzzzz, tehát nem bővültök hanem költöztök. :( Azaz eddig 15 perc alatt ott voltam, most lehet, hogy 1 óra lesz keresztül a városon, de az is lehet, hogy nem, majd meglátjuk.

Szerintem még korai az aggodalom. Én is fel vagyok készülve, hogy már megint Pest világvégi része kap egy jó boltot, ahogy a formámat ismerem, de azért előre ne sírjunk, inkább örüljünk a nagyobb helynek. Azt sajnálom én is, hogy ezekszerint a törökbálinti boltból nem marad semmi (lakáskeresésben vagyunk és a törökbálintiaknál mindig feltétel volt, hogy gyalog/bicikli távra legyen a GA-bolt.. még jó, hogy nem vettünk azóta semmit :) ) - de azért így vagy úgy, váltani kellett már, mert kinőtték azt a helyet. Én specil örülök annak, hogy ezt ki tudják gazdálkodni. Két kisboltot tartani sokkal drágább lenne, mint egy nagyobbat.
 
Lesz egy külön rész, ahol fedett területen lehet majd kényelmesen legózni. Nincs több havas red moor, meg szakadó esőben való szikla válogatás.
Megállt a pörgettyűm :D

Egy kerület-számot sem vagy hajlandó publikusan bemondani? Szerintem azzal egy kis időre már be lenne fogva mindenki szája :)
 
Back
Oldal tetejére