• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Fontos Green Aqua - 10 évesek lettünk - Ünnep és Dave Chow workshop!!!!

Kedvezmény kérdés többször felmerült, tehát: PÉNTEKEN, SZEMÉLYESEN, BOLTBAN van 10% kedvezmény mindenre. Se előtte, se utána, se neten, se telefonon, se előrendelésre (pl bútorok, készleten nem lévő termékek). Amit ott helyben le tudsz kapni a polcról, arra kapsz 10%-ot. Nem tökéletes, de azért kedvezmény, a polcok meg eléggé tele lesznek addigra ;) Tudjuk, hogy nem mindenkinek optimális, de köszönjük a megértést.
No, akkor nincs mese, pénteken is meg kell látogassalak benneteket!
Vödörrel érkezek, és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek is!😜 Csak azt kell még kitaláljam, hogy a https://www.greenaqua.hu/hu/tetratec-penges-algakaparo-gs45.html?nosto=nosto-page-search1 -t hogyan fogom belehajtogatni...🤔
 
Pénteken lehet az iroda helyett inkább titeket kéne válasszalak... Szép környezet, enni és innivaló, jó társaság. Csak egy kis asztal és 220v kell :) a munkához a kertben.
Nem mellesleg az összes óránkénti sorsoláson is résztvehetnék 😁

Új piaci rés, ZEN garden közösségi iroda kialakítása....
 
Pénteken kire számíthatunk, hogy zárás után is marad velünk ünnepelni? Próbáljuk felmérni, hányan leszünk összezsúfolva :)
 
Alapvetően a bolt abszolut kutyabarát, viszont lehet, hogy most nagy lesz hozzá a tömeg.
Nahat nem is tudtam...
Mennek en is szivesen este, de tudom, hogy sokan lesznek...es nem tudnank kivenni az orrat a bogracsbol....:ROFLMAO:
Viccet felre teve. Mire hazajutok vele es visszamegyek....ezt most kihagyom. Szombaton talizunk! Hagyjatok meg a szaftot a bogracs aljan, majd kitunkolom kenyerkevel!😂
 
Back
Oldal tetejére