Meskó
Legenda
Csak neked kiteszik majd polcra, de akkor el is kell vinned.a fene... a halat kérni kell![]()
Vásárolni hány óráig lehet majd, rendesen bezártok 5kor, és csak a parti tart sokáig?
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Csak neked kiteszik majd polcra, de akkor el is kell vinned.a fene... a halat kérni kell![]()
Vagy vinni kell vödröt hozzá.Ki mondta? Ott lesznek a hálók, halas zacsik!![]()
Köszi.Normál nyitvatartási időben él az akció.
No, akkor nincs mese, pénteken is meg kell látogassalak benneteket!Kedvezmény kérdés többször felmerült, tehát: PÉNTEKEN, SZEMÉLYESEN, BOLTBAN van 10% kedvezmény mindenre. Se előtte, se utána, se neten, se telefonon, se előrendelésre (pl bútorok, készleten nem lévő termékek). Amit ott helyben le tudsz kapni a polcról, arra kapsz 10%-ot. Nem tökéletes, de azért kedvezmény, a polcok meg eléggé tele lesznek addigraTudjuk, hogy nem mindenkinek optimális, de köszönjük a megértést.
HAC díjátadás időpontját nagyjából kitaláltátok már?
Terveim szerin ott leszek, csak még az oda-fuvart nem sikerült megoldani.Pénteken kire számíthatunk, hogy zárás után is marad velünk ünnepelni? Próbáljuk felmérni, hányan leszünk összezsúfolva![]()
Hát én nyitás körül megyek sajna az gondolom korán van neked.KÉRÉS
Érdeklődöm, hogy pénteken - május 3-kán - Kispestről valaki el tudna-e vinni engem a GA-ba, boltzárás előtti érkezéssel?
Nahat nem is tudtam...Alapvetően a bolt abszolut kutyabarát, viszont lehet, hogy most nagy lesz hozzá a tömeg.
Mi ketten kb. 6-ig tudunk maradni- abba egy koccintás biztosan belefér...Pénteken kire számíthatunk, hogy zárás után is marad velünk ünnepelni? Próbáljuk felmérni, hányan leszünk összezsúfolva![]()