Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Ameddig nem vagy annyira vérprofi, hogy az aksidat algamentesen tudod működtetni, addig a garnéláid mindig találnak maguknak ennivalót. Én a garniknak mint gyári kaját Sera shrimps naturalt és JBL nanotabs-ot szoktam adni és mind a két fajta kaja garantálta süllyedős típusú. Vegyél valami "könnyen kezelhető" garnikaját és azt a tropicalt meg fogd fel tanulópénznek!Egy honap után merészkedtek elö a garnéláim, hárman vannak./amanok/sokat nöttek miota itt vannak tehát ettek annak ellenére hogy soha nem láttam öket. Viszont 2 napja állandoan látotérben vannak, a forrázott ubit és a tetra wafer mixet nagyon szeretik a halakkal is együtt kajálják az ubit.viszont vettem nekik kaját garnéláknak kértem./tropical caridina nano sticks./ ezzel az a bajom hogy apro kukac formáju és nem süllyed le.uszik minden felé az áramlattal és a viz tetején köt ki az aki egyik sarkában. van valakinek ötlete ? már beáztattam elötte de akkor sem sülyedt le.
Nálam a garnélák (snowball, yellow fire, sakura, amano, indián zebra) az ADA garnéla tápok mellett kapnak JBL és SERA tápokat és persze forrázott zöldségeket: spenót, brokkoli, karfiol, sütőtök, borsó, kukorica, továbbá levelekből eperfa, cseresznye, tölgy és tebang levél, illetve égerfa toboz. Alga szerencsére minimális!
Mindegyiknek hatalmas sikere van, hiszen a változatosság a legfontosabb. Ahol halak is vannak, ott természetesen egyből rámozdulnak a haltápokra is.
Őőőő, a diólevélben cián is van, nem? Úgy tudom ezért nem szokták komposztálni sem...Szia!
Nekem kollégám hordja, totál permetmentes bio verzió a kertjéből.
A legelején, amikor még nagyon fiatal, zsenge a levél, akkor frissen forrázva adom, később, a keményebb levél miatt inkább kiszárítom, és utána forrázom.
Mindkét formában imádják. A diót ugyanígy.
Szia!
Nekem kollégám hordja, totál permetmentes bio verzió a kertjéből.
A legelején, amikor még nagyon fiatal, zsenge a levél, akkor frissen forrázva adom, később, a keményebb levél miatt inkább kiszárítom, és utána forrázom.
Mindkét formában imádják. A diót ugyanígy.
Őőőő, a diólevélben cián is van, nem? Úgy tudom ezért nem szokták komposztálni sem...
Ebita Breed Kukki-t használ valaki? Valamiért az utóbbi időben nem szeretik a garnijaim. Beteszem, kicsit csipegetik, de épp csak megkóstolja valaki.
Tudtok valami trükköt, amitől úgy igazán rávetik magukat, mint néhány vidiben?
Semmi gond, valóban volt olyan ötletem, hogy 18 literben jobban mutatnának a kisebbre növő hím Amanok Viszont még olyan fiatalok voltak nálatok, hogy ezt nem lehetett eldönteni, így valószínűleg vegyesen vannakCsak egy dologra tudok gondolni. Hím garnélákat tartasz. Máskülönben nagy sikere lenne a Kukkinak sry
Ha sokat variálsz az eleségekkel akkor simán lehet, hogy olyan eleséget favorizálnak majd ami ízesebb, szagosabb stb.
A lemezeseknél érdemes valami rendszert tartani és csak ritkán etetni mellé spenótot, spirulinát stb.
Ha nem vagy leszerződve a gyártóval vagy nincs egy 20 kilós csomag a spájzban a befőttek mellet amit mindenféleképpen el akarsz használni akkor inkább egy darabig hanyagold a cuccot.Ebita Breed Kukki-t használ valaki? Valamiért az utóbbi időben nem szeretik a garnijaim. Beteszem, kicsit csipegetik, de épp csak megkóstolja valaki.
Tudtok valami trükköt, amitől úgy igazán rávetik magukat, mint néhány vidiben?
Amint lehet, szedek nekik valami frisset.Ha nem vagy leszerződve a gyártóval vagy nincs egy 20 kilós csomag a spájzban a befőttek mellet amit mindenféleképpen el akarsz használni akkor inkább egy darabig hanyagold a cuccot.
A garnélák étrend összeállításánál alapvető követelmény a változatosság. Próbálkozz több mindennel, etess változatosan. Lehet hogy egyszerűen csak ráuntak a Kukkira!(n)
Amúgy ha el akarsz kerülni egy csomó olcsó poént akkor etess valami mással, szerintem!! [emoji38][emoji38]