• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Fontos Fórum szabályzat

Status
Not open for further replies.

Luna

Főkertész
1. Úgy bánj másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled bánjanak. Légy udvarias, és kerüld az agresszív stílusú kommunikációt. A kritikákat szívesen fogadjuk, amennyiben építő jellegűek.

2. Az írott szó könnyen félreérthető lehet, így kérünk, válaszd meg jól, hogy a hozzászólásodban mit írsz le. Vedd figyelembe, mások hogyan értelmezhetik, amit leírtál, főleg, ha a tartalom személyes jellegű.

3. Tartózkodj a kétértelműségtől, és próbálj figyelni a helyesírásra, és nyelvtanra. Kérjük, hogy az adott színű (fekete) és méretű (normál) betűket használjátok a hozzászólásaitokban, mert ha mindenki mást használ egy idő múlva a fórum olvashatatlanná válik. Valószínűleg több építő jelegű hozzászólás fog így érkezni. Egy hozzászólást mindig csak egy topikba írj be, ellenkező esetben az egyik hozzászólás törlésre kerül. Politikai, vallási és nemzetiségi hovatartozással kapcsolatos hozzászólásokat nem tűrünk.

4. A sértegetéseket, káromkodást, és az agresszív viselkedést nem fogjuk tolerálni. Lásd 5. pont.

5. Három figyelmeztetéses Szabály van érvényben. Aki megszegi ezeket a Szabályokat két figyelmeztetést fog kapni Privát Üzenetben. A további nem megfelelő viselkedésért a Fórumról való kitiltás a jutalom. A "spammerek" és a bajcsinálók azonnal, figyelmeztetés nélkül kitiltásra kerülnek.

6. A Szponzorokkal kapcsolatos esetlegesen felmerülő problémákat Privát Üzenetben, e-mail-en, vagy telefonon jelezzétek. Természetesen mindenkinek joga van visszajelzéseket írni a termékekkel és a szolgáltatással kapcsolatban az 1. szabály figyelembevételével.

7. Egyéb panaszokat szintén kérünk személyesen intézni, legyen szó gyártóról, vagy más egyébről. A Magyar Akvakertész Fórum nem kíván potenciális becsületsértési ügyekbe keveredni.

8. A Szponzorok moderálhatják a saját al-fórumaikat, de a Moderátor csapat ügyelni fog arra, hogy ez ne történhessen meg rendszeresen.

9. A Szponzorokat kérjük, hogy saját al-fórumaikba küldjék hozzászólásaikat. Biztosak vagyunk abban, hogy nagy tudás anyagot oszthatnak meg velünk, szóval szeretnénk őket arra biztatni, hogy személyre szabott regisztráció után nyugodtan használják a Fórum többi részét.

10. Akvarisztikai termékekkel foglalkozó cégeknek dolgozó személyek számára nem megengedett, hogy saját termékeiket, szolgáltatásaikat reklámozzák, anélkül hogy a Fórum Tulajdonosai ebbe beleegyeznének. Mindemellett, szívélyesen várjuk őket, mint egy átlag fórumozót.

11. Minden személyes problémát a Magyar Akvakertész Fórum Tagjaival, Moderátoraival kérjük, hogy Privát Üzenetben intézzetek. Nyilvános agresszív viselkedésnek és helytelen hozzászólásoknak nincs helye a Fórumon. Lásd 1. és 5. szabály.

12. Kérjük, hogy más oldalakról származó információkat, főleg azokat, amelyek esetlegesen hibásak lehetnek, ne másoljatok a fórumra. Ezek a hozzászólások minden esetben törlésre kerülnek. Idézni természetesen lehet, a forrás megjelölésével.

13. A Magyar Akvakertész Fórum szeretne egy pozitív légkörben működni, adózásként a Fórum Felhasználóinak, és az akvarisztikának. A Tulajdonosoknak, Adminisztrátoroknak és a Moderátor Csapatnak joga van a hozzászólások áthelyezésére, szerkesztésére, és adott esetben törlésére, hogy fent tarthassuk a fentieket. Amennyiben a fenti szabályokat, és leírásokat betartjuk, abban az esetben erre persze nem kerül sor.

14. A Keres/kínál/eladó fórum szabályzata az Akvakertész fórum teljes tartalmára vonatkozik.

16. Fórumozók privátban zaklatása, indulatkeltés azonnali tiltást von maga után. Amennyiben ilyen információkat kapunk mérlegelés nélkül tiltást kap a felhasználó. Az adatokat adatbázisból kinyerhető információk alapján ellenőrizhetjük.

17. Megkérünk mindenkit, hogy a 18 év felettieknek szóló tartalmak megosztását kerüljék az oldalon, ezt az oldalon nem tűrjük meg.

18. A fórumon csak olyan nick nevet fogadunk el, ami nem ütközik a szabályzatba, nem marketing jellegű és nem tartalmaz speciális karaktereket, ami esetleg a rendszer stabilitásában gondot okozhat a későbbiekben. Tilos már létező felhasználói névhez nagyon hasonló új névvel regisztrálni, amennyiben az alkalmas jelenlegi felhasználóink megtévesztésére, vagy az "alteregó" lejáratására. Tilos továbbá olyan felhasználói nevet választani, amely más személyiségi jogait sérti, vagy vulgáris, kulturálatlan, faji, vallási, politikai vagy egyéb megkülönböztetésre alkalmas szót/szavakat tartalmaz! Amennyiben a regisztrációd jóváhagyása sikertelen, kérjük vedd fel az alapítókkal a kapcsolatot, mert a többlépcsős spam védelem miatt elképzelhető, hogy szándékosan nem történt meg az aktiválás.

19. Friss felhasználói fiókkal csak korlátozott módon használhatod a fórumot egy ideig. Erről bővebben a következő topikban olvashatsz. Korlátozások.
A korlátozások idejét az üzemeltető bármikor módosíthatja, de erről a felhasználókat tájékoztatni kell.

20. A fórum bejegyzések szerkesztési ideje korlátozva van, így a későbbiekben nincs mód a topik korábbi bejegyzését törölni módosítani. Bejegyzés módosítással, topik átnevezéssel kérjük keressétek a moderátorokat.

22. A fórum használata ingyenes. A Green Aqua Kft, mint a fórum üzemeltetője fenntartja a jogot a fórum területein hirdetések elhelyezésére. Mivel ezek a hirdetések a szolgáltatás szerves részét képezik, s szükségesek a fórum hosszútávú üzemeltetésének biztosítására.

23. Tilos olyan hozzászólások elküldése, amely a fórum megjelenését vagy használhatóságát rombolja.

24. A moderátorok feladataikat felkérés alapján végzik, feladatuk a fórum szabályzatának, alapelveinek betartatása, a nem megfelelő hozzászólások törlése.

25. Szabályzatba ütköző bejegyzések jelentése. Lehetőség van minden fórumozó számára jelenteni a szabálytalan tartalmakat megkönnyítve ezzel a moderátorok munkáját. A bejegyzés alatt található "Jelent" funkcióval felhívhatjuk a moderátorok figyelmét a bejegyzésre, üzenetre. A jelentés elküldése után moderátoraink ellenőrzik a bejegyzést és a szabályt sértőeket azonnal törlik. A privát üzenetek a fórum motor sajátsága miatt ugyanolyan bejegyzésnek minősülnek, ezért a jelentés link és a jelentés feldolgozással járó következmények hasonlóan működnek ebben az esetben is.

26. A fórum üzemeltetése bármikor, saját hatáskörében megváltoztathatja a fórum szabályait, melyről itt, a szabályzatban ad tájékoztatást.

27. A külső aukciókhoz, webshopokhoz kapcsolódó direkt linkeket reklámnak tekintjük, így azonnal törlésre kerülnek. Ha online aukción hirdetsz, kérünk, hogy csak az aukció számát vagy a terméked nevét jelöld meg. Így mások is könnyen megtalálják a terméket.


A fórum szabályzat nem ismerése nem ment fel a szabályok megsértése alól.

Köszönjük a megértéseteket.

A Magyar Akvakertész Fórum Tulajdonosai, Adminisztrátorai és a Moderátor Csapat
 
Utoljára módosított moderátor által:
Status
Not open for further replies.
Oldal tetejére