• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Forma 1

Ha már betettem minden fotót, itt a végleges Red Bull, a Force India és a Torro Rosso is :)

AP-1UVT14W411W11_news.jpg

XPB_923315_1200px.jpg

XPB_923325_1200px.jpg

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én most titkon a Forza Ferrari mellett azért kicsit szurkolok a Torro Rosso és honda együttműködésének, legyen egy jó éve mindkét csapatnak. Az első tesztnap szünetéig 70 kört beletekertek a Hondába hiba nélkül, max 60 volt a redbullal ricciardo aki többet ment a többieknél. Még korai mondani de az tény hogy javítottak a megbízhatóságon, a teljesítmény majd az első versenyen kiderül, itt időket nem szabad nézni, max majd a csütörtöki napon az utolsó tesztnapon, akkor hátha kicsit villantgatnak már :)
 
Úgy látom, ez még nem volt:
Bottas megmutatja, mennyit látni/nem látni a glóriától

Furcsa mód ha követitek az ezzel kapcsolatos híreket és cikkeket, durván megy az óda zengés hogy húú de király ez meg megszokjuk 22 körön belül meg hasonló hülyeségek. Tavaly meg ameddig egyáltalán nem volt még biztos a bevezetése mindenki lerugdalta volna az autóról :D ebből is látszik hogy azért a mai világban a sportok és minden manipulált már. Ezt kell mondják. Szerintem egyáltalán nem jó a kitekintés belőle. Középen például hiába keskeny az a kis tartó, az előtte zajló csatát a pilóta ketté osztva látja, kisebb a látótér, nehezebb a döntés hogy merről előzzön. Én legalábbis ezt így szűrőm le "F1 versenyzőként" :ROFLMAO:

Egyébként itt van a williams szemszögéből is, tegnap Kubica első köre ezzel az autóval:
 
Azt tudtátok ,hogy egy ilyen versenygép alaphangon olyan 7.000.000 dollár????Az cirka 2 milliárd jó magyar forintocska.:whistle:
 
Azt tudtátok ,hogy egy ilyen versenygép alaphangon olyan 7.000.000 dollár????Az cirka 2 milliárd jó magyar forintocska.:whistle:

És még év közbe hány tíz milliárdokat költenek :D Valami csodálatos micsoda pénzmosoda és egyéb hadműveleti dolog lehet ez a sport :D Ennyi csilliárd a világon nincs amit elfüstölnek ezek :D
 
A honda motor a Torro Rossoban 324 kört futott a 4 (vagyis csak három mert a szerda kiesett teljesen szinte) tesztnap alatt hiba nélkül. Mi ez már???!!! :D Jó nincs feltekerve még, de ez akkor is, mindenkit levertek ezzel a számmal, még a nagyokat is. Én szurkolok nekik, Sajnos a ferrariról semmit nem hallani, mindenki a mergával van elfoglalva. Remélem lesz egy szoros idény, még három hét és kezdés :D
 
Hát srácok ez egy nagyon kiábrándító időmérő volt számomra sajnos :(
A merci bottas hijján 6-7 tizedet adott a második raikönnennek, ez abszurd előny, már csak talán a versenytempóban bízhatok kicsit, bár arról nem olvastam hogy az miként alakult a tegnapi edzéseken a három csapat között, remélem lesz egy kis meglepi.
 
Csináltak egy jó kis összehasonlítást Max 2016-os és 2018-as koccanásáról (sajna csak 9gag-en találtuk, de felraktuk youtube-ra, reméljük nem szedik le)
 
Csináltak egy jó kis összehasonlítást Max 2016-os és 2018-as koccanásáról (sajna csak 9gag-en találtuk, de felraktuk youtube-ra, reméljük nem szedik le)

Valamiért ki nem állhatom a gyereket, egyszerűen röhejes hogy miket csinál és utána milyen lazasággal kinyilatkozza hogy Ő ugyan semmiről nem tehet és nem kell változtatnia semmin. Hát idén 6-ból 6 versenyen valamit csinált. Ez még a jobbik eset hogy csak magát zúzza le, de mikor ott volt vettellel a baki, előtte ugyanazon a versenyen hamiltont is bekóstolta, saját csapattársával stb.. Túl korán kapott helyet egy nagy csapatnál, kellett volna neki még pár év egy kisebb csapatnál. Kvjatot ennél kevesebbért rúgták seggbe anno, ezt meg pátyolgatják.. Kicsit vicces.
 
Hiányozni fog a Martini Racing design... Ahelyett, hogy erősítenék a klasszikus csapatfestéseket. A Haas színvilágban hozza a John Player Special festéseket, jól mutatott volna a Martini mellett.
 
Hát sajnos az évek óta hanyatló teljesítményük biztos nem segítette elő a további együtt működésüket. De hátha az idén magukra találnak :)
 
Back
Oldal tetejére