Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Nekem két hónapig ment palack nélkül, aztán elkezdtem tolni a CO2-t, és ami még maradt a mohákból, azok beindultak.
A fissidens kicsit túl is nőtte magát, meg olyan helyeken is terjed, ahova csak véletlen csöppent a turmixból.. Erre érdemes figyelni egyébként.
Ilyen lett a fissi: (A többi moha nagyrészt kötözve van a háttérben, de előbb-utóbb mennek a joghurtba.)
Párás környezet (zárt edény), sok fény (akár napi 12 óra), rendszeres ozmóvizes spriccelés (2-3x/nap), napi néhány szellőztetés, vagy keskeny szellőző rés hagyása, 3-4 hét türelem.amikor felkenem a fára vagy a kőre utána milyen körülményeket kell neki biztosítani?
De ebben a meleg párás környezetben a joghurt elkezd romlani, ez a rothadás nem terjed át a növényekre?Sziasztok!
Párás környezet (zárt edény), sok fény (akár napi 12 óra), rendszeres ozmóvizes spriccelés (2-3x/nap), napi néhány szellőztetés, vagy keskeny szellőző rés hagyása, 3-4 hét türelem.
AmegA
Szerintetek vasfára vagy valamilyen kőre jobb tenni? Melyiken tapad meg jobban?Szia!
1-2 napig nincs jó szaga, de pont a joghurt előzi meg az egész bepenészesedését.
Mi a receptet követve csak nagyon kevés joghurtot használtunk kb:20/1 víz/joghurt arányt.
AmegA
Mi Bakoma görög joghurtot használtunk.milyen joghurt
Kipróbáltuk palára, lyukacsos lávakőre, red moor fára.vasfára
Ezt nevezem. Ez ám a nagyüzem! Megpróbálom már csak moha kellene.Folytatás:
Serkenés:
A faágak előre beáztatottak voltak és a procedúra után gond nélkül lesűllyedtek.
AmegA