• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Első GREEN AQUA nyílt nap!

viktorlantos

Alapító
Admin
Egy új rendezvénysorozatot indítunk a napokban. A rendezvények kötetlenek, ingyenesek lesznek és remélhetőleg rengeteg érdekes infóval gazdagodhat mindenki aki részt vesz rajtuk. Terveink szerint minden esemény más témáról szól majd.

Első alkalommal kicsit az ADA termékek köré szerveztük az eseményt. Rengeteg terméket viszünk ki, amit kézbe lehet venni, tapizni és akinek szimpatikus valami, meg is vásárolhatja a kiszemelt kincset. Lesz nálunk több üveg termék, de megnézheted az ADA rubin golyós visszafolyásgátló szelepét, köveket, dekorfákat, és több más ADA terméket is.

A termékbemutatók, ismertetők mellett ADA akvárium-vetítést is tartunk.

A limitált férőhelyek miatt belépés CSAK ingyenes REGISZTRÁCIÓVAL. Írd be a neved (vagy csak a nick-ed, ha meg akarod őrizni az anonimitást) a topikba a részvételi szándékoddal a többi a mi dolgunk.

A nyílt nap helyszíne: ArtworkPhoto Pest fotóstúdió, 1061 Budapest, Révay utca 3. (A Bazilikával szemben a Bajcsy-Zsilinszki útnál).
Időpont: 2009.06.26. PÉNTEK. 18.00-20.00
http://www.awpest.hu/contact.php

Mi ott leszünk és te?
 

Ati20

Kertész tanonc
Én is feliratkoznék, csak nem 100% hogy oda tudok érni, viszont mivel limitált a részvétel nem szeretném elvenni se másoktól a "helyet". Szóval valószínűleg tudok menni, de nem tudom ígérni. Ekkor mi a teendő? :D

Böröcz Attila (Nigro blogon: Ati)
 

viktorlantos

Alapító
Admin
Gyűlünk gyűlünk ez jó hír. Most már mondhatom, hogy akit egyáltalán nem érdekelnek a termékek, mi, vagy a növényes akvarsztika, az a társaság miatt még mindig eljöhet. :lol:

Kellemes kis csapat kezd kialakulni. Aki még nem iratkozott fel tegye meg, Berenyi Mikiék pénteki epizódjáról lehet lemarad,.... de ördögbe is 10 éve nem történik semmi a Mátyás Király téren... :lol:
 

ngabko

Tapasztalt kertész
írjatok fel! :) ngabko "Gabko Nagy Gábor"

1db akciós ADA Aqua Soil - Amazonia - általános növénytalaj - 3 liter rendel, ha van lehetőség jeleznem
 
Oldal tetejére