Nos, én is leírom az észrevételemet.
Először is úgy formálok véleményt, hogy csak a
citromsavas rendszert használtam.
Véleményem szerint az
élesztős módszer a legkedvezőbb esetben is csak olyanra tud kijönni mint egy normál
citromsavas rendszer, tehát attól csak rosszabb lehet.
Élesztősnél (amennyire a témát olvastam), macerásabb a dolog, több a változó benne (pl.: többet dobok a tűre és melegebb lesz a szobában vagy hajnalban hidegebb
). De tételezzük fel, hogy az állandó tud lenni és van egy szuper recept. A bubiszám jobban tud mozogni főleg az elején és a végén. Amennyire tudom nem lehet elzárni, így éjszaka is megy, jobban kell szellőztetni. De mi van akkor, ha ez is rendben van? Kapunk egy olyan rendszert ami állandó bubiszámot ad, el lehet zárni éjszakára és stabil. Pont ilyen a
citromsavas rendszer.
Viszont ez azért mégiscsak egy biológia dolog, több változóval, ezáltal kiszámíthatatlanabb.
Citromsavas rendszernél van egy recept (naplómban is benne van, de ha kell leírom ide is a sajátomat), bekeverem és az mindig ugyan azt csinálja. Ha esik, ha fúj. Soha nem tapasztaltam azt, hogy egyik vagy másik adag különbözőképpen viselkedett volna, a nyomás az órán egy millimétert nem mozdul miután beállítottam. Fix bubiszámot ad, elzárhatom estére így sokáig elég. Atomizert is meghajtja ezáltal még gazdaságosabb. Egy dolog van, ne döntsd fel a palackokat. Az elkészítése nem vesz igénybe 10 percnél többet.
Tehát szerintem mindenféleképpen a
citromsavas rendszer a nyerő.
(Ha valamit rosszul tudok javítsatok bátran.)