• Külső szűrőt keresel?

    Akkor a következő szűrőket áttekintő tájékoztató oldal neked készült. Gyári adatok, Green Aqua ajánlás és a fontosabb paraméterek. Szűrő választási tájékoztató.

    Tudtad, hogy az EHEIM 2275-ös szűrője az egyik legnépszerűbb termék a Professional 3 szériából? A Green Aqua-ban ezt a szűrőt önállóan 120-180 literes akváriumokhoz használjuk. 240 literes akváriumaink alatt két ilyen szűrő dolgozik tökéletesen.

    Ha szűk a keret, megfelelő alternatíva lehet a Tetratec EX 1200-as szűrő. A szűrőanyagokat később itt érdemes cserélni, de induláshoz megfelelő lehet.

    Tipp: Ha egy kis Purigennel kiegészíted a szűrőd, a vized kristálytiszta és színtelen lesz.

    További külső szűrők a Green Aqua kínálatából.

  • Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Eheim ecco pro 300

Meone

Új regisztrált
Sziasztok. Adott egy eheim ecco pro 300as szűrő. A tegnapi takarítás óta csobogó hangot ad ki. A kérdésem a következő lenne. Ez normális vagy valamit rosszúl raktam össze? Eddig semmi csobogó hangot nem produkált. Válaszotokat előre is köszönöm.
 
Levegős, rázd ki belőle.
Próbálkoztam vele. De nemjutottam előrébb. Az lehetséges hogy egy teljes nap alatt nem dolgozza ki a levegőt? Vagy esetleg valami más technika a levegő eltüntetésére.
 
Szívd meg a nyomó ágat, akkor biztosan jut mindenhová víz a fejnél is.
Annyi változtatást csináltam hogy az alsó kosárban a mechpro müanyagokat lecseréltem biomechre. Az lehet hogy még abból szabadúlna kifelé levegő?
 
A rotor elhasználódásának mi a jele ezeknél a szűrőknél. (Gondolok olyanra, erősebb hang, vagy nyomáscsökkenés esetleg más jel?) Mikor cseréljek rotort?
 
Sziasztok,

Ma takarításnál a szűrőről fejet levéve elég komoly mennyiségű víz maradt meg benne, ráadásul nem onnan folyt ahonnan vártam volna - a be- és kifolyó ág melletti kis "szellőző" nyílásokból is jött.

Amúgy a szűrőn kívülre nem jut víz.

Gondolom ez nem jó jel. A fejet szét lehet szedni kétfelé, kis műanyag karmantyúk fogják össze. Van ott valami ami ereszthet? Ha van, az javítható? Amúgy a csőcsonkok forgó mechanikájára tippelek, ahogy átmegy a fejen ott valahol félúton könnyezhet valami.
 
A rotor elhasználódásának mi a jele ezeknél a szűrőknél. (Gondolok olyanra, erősebb hang, vagy nyomáscsökkenés esetleg más jel?) Mikor cseréljek rotort?
esetleg van valakinek tapasztalata erről? Fiúk a GA-ból nálatok megfordult pár szűrő már, mikor cseréljek rotort, mi az a jel aminél már gyanakodni kell, hogy cserés a rotor?
 
Back
Oldal tetejére