• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Fontos Egyéb kérdések, kérések 2. (GreenAqua)

@viktorlantos a dennerle nano marinus sett gyártása miért került beszüntetésre?

Egy időben megszűnt a termék. Lehet azóta visszakerült a kínálatba, ezt a srácok tudnák megmondani.

A Dennerle a nano akváriumok sikere után megpróbálkozott a tengeri vonalon néhány éve. De ott technikában annyival több kell, hogy talán ezért sem volt igazán sikere.
Anno nálunk is a boltban a kiállított akvárium először űj szűrőt kapott, majd új lehabzót, majd világítást is. Ezek után volt olyan az egész, ahogy ki kellett volna néznie. De ennek már semmi köze nem volt az eredeti szetthez.
Jah és erősen érzékeny volt a hűtésre. Nálunk a légkondi közelében volt emiatt. Egy szerencsétlenebb helyen hűtés kellett volna hozzá (venti vagy klíma).
 
Sziasztok!

Srácok van már valami infótok arról, hogy a Chihiros RGB Vivid 2 Mini ventilátora mennyire hangos a nagy tesóhoz képest?

Köszönöm szépen!
 
Tudja valaki, hogy az ro-s mágnesszelep mennyit fogyaszt?

Nem biztos, hogy jól mondom, (mert nekem nincs) de ez a szelep alapesetben zárt kell legyen és a feszültségre nyit, kvázi akkor fogyaszt, ha vizet csinálsz. Nem ehet sokat se wattban, se amperben... A pilácsod biztosan többet eszik.
Szerk. : a fűtésrendszeremben is van több mágnesszelep, de a keringető szivattyú eszik legtöbbet. Egy nagyobb teherautó akku van szünetmentes inverterrel kötve, ha nincs áram, egy napig röhögve van fűtésem...
 
Tudja valaki, hogy az ro-s mágnesszelep mennyit fogyaszt?

attól függ milyen adaptert teszel rá
 
Hehe, azért akartam tudni, hogy milyet tegyek ra.
Fogtam a pumpa forrását, elosztottam, és arról megy egy szelep is. Azon gondolkozom, hogy még 2 szelepet rá tudnék-e tenni erre vagy külõn adapter kéne nekik.
És a válasz nem. Kb 0.5a az áramerősség / szelep 24volton, a pumpa tápja 1.2re van tervezve.
 
Back
Oldal tetejére