• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

dekalabda akváriuma

viktorlantos

Alapító
Admin
Én kiszedném középről és egyébként is ritkítanám. Mondjuk minden második tövet kiszedném a többi helyről is. Akkor megmarad a növény finom vonala.

A múltkor volt egy kis szösszenet az ADA-tól Cypherus és Vallis Nana-ról. Azt írták, hogy nem nagyon engedik ezeket a növényeket hogy felfeküdjenek a felszínre. Kicsit átlósan megnyírják őket. Mondjuk ez nem sokat jelent, mert sok akváriumban náluk is simán ilyen felfekvős dolgok vannak. De a te kis akváriumodban lehet nem engedném, hogy ellepje a felszínt. Jobb ha csak felér és nem fekszik fel.

Egyébként gratu, nagyon szépen alakul az akvárium. Nagyon jó ez a mohás, dekorfás kicsit a természet által ellepett látvány. :thumbup:
 

DLaci

Tapasztalt kertész
Hello!
Én is kiszedném (jobb közép részen aranymetszés tájékán). Szerintem biztos, hogy úgy nagyobbnak tűnik a tér, mintha vigigfutna hátul.
 

dekalabda00

Tapasztalt kertész
Ma rántottam le a "leplet" az akváriumról a blackout után, és kattintottam is pár képet, mert elég meggyőző eredményt produkált a kúra :)
Szerencsére az alga eltűnőben, ráadásul a vizsgaidőszaknak is lassan vége, lesz időm az aksira :p
A felső kép a HAC-ra készült, az alsó pedig a mai állapot, durván 3 hónap a különbség :)
10567801_4d2d9d1fae63994f88dda2f96bbc628b_m.jpg
 

artegor

Tapasztalt kertész
Szép természetes, nagyon tetszik, gratu :clap: :thumbup:
Talán annyit tudnék hozzátenni, hogy a nagy mohadombok közé nem akarsz valamit berakni? Esetleg egy microsorium, Anubias, vagy akár pár csupasz kő :?:
Sok sikert, most indult csak be igazán az aksid ;)
 

inadsz

Sasszem =)
Admin
Moderátor
Legjobb napló
Látványos a fejlődés :) Most kezdődik az amikor már csak apró igazításokat kell rajta csinálni :)
 

dekalabda00

Tapasztalt kertész
Köszi a dicséretet :)
Gondolkodtam rajta, hogy kéne oda valami, mert hetente kell nyírnom a mohát, annyira gyorsan nő, ráadásul állandóan bealgásodik, de csak úgy tudnám leszedni, ha kivenném az összes követ, meg a fákat..na mindegy, ha egyszer rászánom magam, akkor leszedem a kövekről, mert tényleg kicsit sok..
 
Oldal tetejére