• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Debrecen

inadsz said:
Mexx2 said:
Valaki nem dolgozik a webshop link moderálva-ben véletlenűl?
Valaki biztos :D


:thumbup:
Érdekes is lenne, ha önkiszolgálós lenne.
Kérjük csukja be maga után az ajtót távozáskor. ;)
 
Sziasztok valaki nem tud Debrecenben olyan helyet ahol növénytáp alapanyagokat lehet beszerezni?Köszi
Szia én úgy tudom a Tropicalfisben töltenek palackot sacc/kb 3-4 ezerért, ha nem akkor marad a messener gáztelep de ott kb 8-9 ezer a töltés, viszont, hogy hol tudsz venni egyúttal palackot is az nem tudom!

;) Miért nem mész a legközelebbi díszhalüzletbe?
 
Nem kérdezősködtem körbe a boltokat, de úgy gondolom, hogy makro táphoz való vegyszereket nem nagyon árulnak akvarista üzletekben, javítsatok ki ha tévedek.
 
Üdv
Ma volt szerencsém benézni a "trópusihal"-ba.Sajnos nem volt sok időm de amit ott töltöttem az teljesen pozitív élmény volt.Kató Attilával tudtam beszélgetni pár percet és azt kell hogy mondjam nagyon segítőkész volt.Ha úgy jön össze akkor legközelebb több időt töltök majd el náluk és jobban szétnézek :snaphappy: Nem sok mindent vettem de a végösszegből egy minimális összeget így is elengedett, úgy hogy ez volt az első vásárlásom náluk de biztos hogy nem az utolsó ;) <-- ez itt nem a reklám helye volt...o_O
 
Szia lacc... Jobb ha rendeled szerintem. 1 tutti friss 2 olcsobb mint a viszonteladok.
Èn csak Ga tápot használok, de nekem is rossz hogy helyben nem találhato. Van jo minösègü bolt Debrecenben, de ott saját találmányokat elönyösítik.
(Egy szóval kellene egy GA bolt itt is, KELETEN. Vègül is a fèny is innen jön)
 
Én a Trópusinak mondott ám általam csak veréb és Katónak hívott bolt készítményét használom ami profi, szerintem nagyon jó. Ne akarok vele a GA alá vágni, mert az ő termékeiket nem ismerem, de ez a bolt szerintem Debrecen legrégibb, legeredméányesebb és legprofibb üzlete.
 
Régen szívesen jártam amúgy az Ibolya utcára és a Gyergyóra is de most már azt sem tudom egyáltalán van e ott díszállat kereskedés :) van még valahol a Sámsoni úton is, arra is azt mondják elég jó, úgyhogy valamikor megnézem majd.
 
Pedig van valahol bár szerintem nem pont a Segneren, hanem a Hatvan utcán a NAV után az állatorvosi rendelő mellett. De ott szinte alig van akvárium.Ha ráérek körbenézek ott, olyan fura a Segner amugy :)
 
Sziasztok. Holnap megyek hozzátok. Valakinek felesleges lowtecbe növénye van esetleg? Csoki, sör játszik :)
 
Back
Oldal tetejére