• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Cikkek, hírek, érdekességek

Bálint Nagy

VIP kertész
"Ne bánd. Nagyon sok évet kell bent tölteni érte." Ha elkapják őket! Szerintem már régen egy nagyon jól fizető ügyvezető-igazgatói állásban vannak, egy másik kontinesen, ahonnét biztos, hogy nem adják ki őket.
"kijelenthető, hogy nem teljesen ártalmatlan a fű," ... mert eddig úgy tudtuk, hogy ártalmatlan? Egyáltalán nem vagyok képben, ezért csodálkozom a kijelentésen. ... Sőt, gyógyszer??? Az ópium fájdalomcsillapító hatásáról hallottam, de a többi... (?)
"simán állami kontroll és termesztés/elosztás mellett (egészségügyi kártyára) bevezethető lenne" Nem rég mutatták a TV-ban, hogy a '70-es években Magyarország egy jelentős drog termelő / exportáló ország volt. (erről sem tudtam). Tehát az a társadalom már elég érett volt a drog termesztésre, csak azóta visszafejlődtünk? :unsure:
Első felvetés. Igen, most biztos télak van. Ugyanakkor tapasztalatból tudom, hogy örökre eltűnni a nagyvilágban kevés az a pénz amit megtermeltek (főként ha figyelembe veszem, hogy mekkora is volt a beruházás).
Második. Igen, a közhiedelemmel ellentétben évtizedekig tartotta magát az a szakmai nézet, hogy teljesen ártalmatlan anyag. Tulajdonképpen a függőség tekintetében még mindig kijelenthető, hogy a legkevésbé függőséget okozó szer (beleértve a legális drogokat is, alkohol nikotin).
 

cs_z_

VIP kertész

Zotya

Legenda
Mai nap érdekessége! 🙄
Viszonylag sok videóm jelent már meg a szabolcsi online újságban. Mindig én küldöm nekik a videókat, ők közzé teszik!
Ma hirtelen megugrott két videóm megtekintése, nem értettem mitől így utána néztem, honnan. Nem kellett sokáig keresnem meg is találtam. Az online újság hozta le a két videómat egy cikkben, úgy, hogy nem is ajánlottam nekik. Ez már siker szerintem, hogy nézik a yt csatornámat és ha "jót" találnak, közlik is! 😃 Igazi meglepetés volt! 😊
Íme a cikk:
 
Oldal tetejére