Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Pont ezért kérdeztem.Ott mar bazi nagy gaz van, ha a kerdest egy jogasz teszi fel.(en probaltam ertelmezni a szoveget, de feladtam, pedig fontos a rakok miatt nekunk is, amit felfogtam az az, hogy nincs gerinctelen kivetel, szoval a komposztgiliszta is bejelenteskoteles es valszleg soooookkal kevesebben lesznek a kovetkezo terraplazan)
A haszonallat az elso a listaban az engedelykoteles felsorolasban.akkor ezennel átminősítem az összes halam, csigám és garnélám haszonállattá... probléma megoldva![]()
kedvtelésből tartott haszonállat... igazából politikust kéne tartanunk... se haszna, se nem kedveljükA haszonallat az elso a listaban az engedelykoteles felsorolasban.
Van amugy megoldas: utalatbol tartsd oket, az nincs a felsorolasban.kedvtelésből tartott haszonállat... igazából politikust kéne tartanunk... se haszna, se nem kedveljük
szerk: belegondolva sajnos mi tartjuk el őket![]()
Tulajdonképpen a kormányrendelet az engedélyköteles szaporításról szól... szóval továbbgondolva... Az elmúlt időszakban volt már precedens politikusaink szaporodásának megörökítésére. Ha ilyenre vállalkozol, várjuk a hiteles dokumentumfilmet. Ja és készülj fel anyagilag, mert nem pároznak bárhol és nagyon különleges feltételeket kell biztosítani nekik.kedvtelésből tartott haszonállat... igazából politikust kéne tartanunk... se haszna, se nem kedveljük
szerk: belegondolva sajnos mi tartjuk el őket![]()
ereszcsatornával berendezett terrárium kell nekikTulajdonképpen a kormányrendelet az engedélyköteles szaporításról szól... szóval továbbgondolva... Az elmúlt időszakban volt már precedens politikusaink szaporodásának megörökítésére. Ha ilyenre vállalkozol, várjuk a hiteles dokumentumfilmet. Ja és készülj fel anyagilag, mert nem pároznak bárhol és nagyon különleges feltételeket kell biztosítani nekik.
Ááá. A vizes környezetet jobban kedvelik. Yach, trópusok, majomkenyérfák.ereszcsatornával berendezett terrárium kell nekik
(esetleg fehér porral felszórva a talaj)
@Szabó Henrik @AmegAElkanyarodtunk a topictol kicsit, igy egy kis ontopic tema: 1300 ftert lehet 10 fele magot rendelni a Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központtol. Csavazatlan, nem GMO, tajfajtak. Mindenkinek ajanlom, foleg akinek kertje van.https://www.mintakeres.hu/
En szeretem a gmo-s novenyeket
Köszi @tsokee!!! mi már meg is rendeltük a fejadagot! Bar idén elhatároztuk, hogy nem magozunk...de ugy tűnik nem lehet kibírniElkanyarodtunk a topictol kicsit, igy egy kis ontopic tema: 1300 ftert lehet 10 fele magot rendelni a Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központtol. Csavazatlan, nem GMO, tajfajtak. Mindenkinek ajanlom, foleg akinek kertje van.https://www.mintakeres.hu/
Köszi!
2021-et írunk, de ez még mindig nyitott bicska a zsebemben.Gyógyszermaradványok miatt változik a hazai halak teste
![]()
Gyógyszermaradványok miatt változik a hazai halak teste | 24.hu
A budapesti agglomeráció kisvízfolyásaiból vett mintákban 54 különböző hatóanyagot sikerült kimutatni.24.hu