tsokee
Legenda
Köszi! Megoldottuk 75-tel, ne pazaroljátok erre az erőforrástiszonyat ostrom volt az éjjel, valószínűleg igen. ha valami tech probléma lenne, a többiek megnézik ha kinyit a shop
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Köszi! Megoldottuk 75-tel, ne pazaroljátok erre az erőforrástiszonyat ostrom volt az éjjel, valószínűleg igen. ha valami tech probléma lenne, a többiek megnézik ha kinyit a shop
Én biztos nem. Én egy nagyobb teljesítmènyű ro-ra ruháztam be. De irodába rendeltem, hogy a családi béke megmaradjon.Es ti vittetek el az utolso Tidal 55oket?![]()
Sziasztok! A nagy sietségben este elfelejtettem utaláskor beírni megjegyzésbe a rendelés azonosítót. Telefonáljak ez ügyben a boltba? Jah 00:01 kor már rendeltem. Elsők között lehettem én is.![]()
Ment is az email. Köszönöm a gyors infót!elég, ha utalás után dobsz egy emailt, hogy xxx rendelést elutaltad. így gyorsabban össze tudjuk kötni![]()
Összeg alapján meg lesz, köszi!Sziasztok! A nagy sietségben este elfelejtettem utaláskor beírni megjegyzésbe a rendelés azonosítót. Telefonáljak ez ügyben a boltba? Jah 00:01 kor már rendeltem. Elsők között lehettem én is.![]()
Nem.Sziasztok !
A Green Aqua ajándékkártya elérhető lesz még a mai napon ?
Köszönöm !
Nekünk még nincs vége, de kösziGrat a lebonyolításhoz. Pihenjetek sokat.
Attól tartok a BF csak bemelegítés a karácsony előtti über őrületnek.Grat a lebonyolításhoz. Pihenjetek sokat.
Azt nem gondolom, hogy bemelegítés kariara... én tavaly karácsonykor kezdtem el akvás cuccokat vásárolni, és semmi nem volt akciós, legalábbis abból amiket vettem. Egy akcióval találkoztam, az mikuláskor volt, de az sem volt ekkora kedvezményes.Attól tartok a BF csak bemelegítés a karácsony előtti über őrületnek.
Pihenni majd 2021. január elsején a detoxban fognak.![]()
Sokan nem az akcióra utaznak, hanem, hogy legyen aksijuk, új növény, állat, stb. Plusz ott vannak az ügyfelek, ahol ünnep előtt az asszony ugyan kitakarítja a lakást, az akvárium karbantartása viszont a GA dolga. Szóval nem fognak unatkozni.Azt nem gondolom, hogy bemelegítés kariara... én tavaly karácsonykor kezdtem el akvás cuccokat vásárolni, és semmi nem volt akciós, legalábbis abból amiket vettem. Egy akcióval találkoztam, az mikuláskor volt, de az sem volt ekkora kedvezményes.