• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Avar

Nekem a pusilla van, de az nem nő olyan gyorsan, legalábbis nálam nem.. és nem is olyan szép..
Lassabban terjed, de nincs is vele annyi gond. Ha ezt figyelembe vettem volna, most nem lenne ennyi munka vele.
Hogy melyik a szebb? Nagy akváriumba ez, de picibe pusilla arányosabb.
 
Két hét kényszerpihenő után dobtam egy hátast amikor elkezdtem újra dolgozni. A szűrő levegővel kerregett, amikor bejöttem, valószínűleg nem töltöttek vizet az akváriumba amíg nem voltam. Gyorsan orvosoltam a dolgot és vettem pótalkatrészeket a szűrőhöz, nehogy baj legyen. Egyenlőre úgy néz ki minden rendben. Ecset alga van benn, de ezzel most nem foglalkozom. Majd megnyírom valamikor.

1AB05781-4C11-4010-9C82-E090E8F371C1.jpeg
 
Imádom! Egyszerű, mégis csodás.👍🏻
Én is nagyon szeretem. Főleg azért mert olyan szép lassan megy és nem kell algákkal sem küzdeni benne. Ami van az általában kikopik, néha meg visszajön, de egyáltalán nem kezelhetetlen. Egyedül azt sajnálom, hogy a garnélák létszáma is beállt. Lehet több protein tartalmú eleséget kellene adnom. Utólag az a gyanúm, hogy akkor ugrott meg mindig a garnélák létszáma, amikor egy-egy halam eltűnt.
 
Tegnap meg akartam igazítani az üveg kifolyót (ami a szűrőbe megy) és sikerül immár két hét alatt a másodikat is eltörnöm. Ez viszont most nem volt szerencsés. Úgy elvágta a kezem, hogy ömlött a vér belőle. Szép kis darabot kihasított a kezemből. Elegem van az üvegekből. Ahol lehet lecserélem akrilra az összes üvegemet. Holnap érkezik a GA-ból.
 

Hasonló topikok

Back
Oldal tetejére