• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Avar

star67

Legenda
Avarról mi hír? Egy hónap alatt riccardia teljesen belepte a fát? Ludwigia meddig ér?
Nyulak legelik még a gyepet?
 

Bálint Nagy

VIP kertész
Hogy tudsz itt dolgozni? :rolleyes:
Én egész nap csak ebben gyönyörködnék!
Ez megy sodastream palackkal, ugye?
Ludwigia megint nem bír magával, azt látom.:cool:
Itt az irodában minden sodastream palackkal megy. Hát ludwigiát múlt héten kellett kb felére visszanyírni, mert kezdett elkanászodni. Ez az üveg most nagyon beállt. Szinte semmit nem kell vele csinálni. Alga nagyjából nulla, néha üvegen látszik egy kicsi a foszfáthiányra utalva. Viszont kezd nagyon belassulni. Tulajdonképpen ennek lehetne örülni is, de azt azért nem szeretném, hogy egyik pillanatról a másikra masszív hiány alakuljon ki valamiből. Először a salvinián vettem észre, hogy az osztódása leállt, majd a leveleinek a mérete is csökkent. Most pedig a pinnatifida lassult be látványosan. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tápozást is elég lezseren kezelem ebben az üvegben. Ettől függetlenül azért bubiznak a növények.
 

ezsolt80

Legenda
Tudom trehány munka, de tegnap megnyírtam a füvet. NAGYON DURVA mennyiség jött ki. Szűrőt is kipucoltam. A purigent nem tettem vissza, az most hipóban ázik.
View attachment 97191

View attachment 97192
garnikat nem tervezted szelektálni? Inkább most kéne megejteni amíg csak néhányat kell kiszedni mint később amikor nagyon sok más szín lesz közötte.
Pandacsík a pásztor? :D
 

Bálint Nagy

VIP kertész
garnikat nem tervezted szelektálni? Inkább most kéne megejteni amíg csak néhányat kell kiszedni mint később amikor nagyon sok más szín lesz közötte.
Pandacsík a pásztor? :D
Nagyon kellene szelektálni, csak az eszköz otthon van és Mindig elfelejtem behozni. Ez a panda az utolsó mohikán. Jó lenne venni még, de annyira ritkán kapni. Az tuti, hogy gébek helyett az otthoniba is pandát fogok rakni majd az átalakítás után. Nagyon kis cukorfalat halacskák. Kifejezetten szeretem.
 

ezsolt80

Legenda
nekem megvan még mind az öt pandacsík amit vettem. De nekem valahogy olyan kis semmilyenek...
A panda garra nekem sokkal jobban bejött. Kicsit tömzsibb felépítésű talán hosszabb is, viszont amik ők művelnek az hihetetlen. Mindig kergetik egymást, együtt tapadnak az üvegre, mindig mozognak. Mondjuk ennyire feltöltött akváriumban nem sokáig maradnának meg ('derékig' ki tudnak mászni a vízből).
Érdemes youtube-on megnézni néhány felvételt róluk ;)
 
Oldal tetejére