illeshor
Nézelődő
Nekem is hasonló a problémám. Két hete már én is üzemelem az adagolót. Három fejet használok a négyből. A kalibrálás rendben megtörtént úgy, ahogy az app. mutatja. Mind a 3 fejre 5 ml oldat van megadva napi 1 alkalomra. Pár nap múlva ellenőrizem az adagok mennyiségét, de nem volt egyiken sem meg az 5 ml. Tegnap (egy hét után), vízcsere alkalmával megint néztem, 4,7-4,3-4,6 ml-t adagoltak a fejek, amik megint eltértek pár ml-t az előző mérésekhez képest. A csövekben visszafolyást nem tapasztaltam! Egyáltalán tudnak ezek tized ml pontossággal adagolni? Ha igen, nekem is hasonló a problémám mint neked, és az a megoldás, amit leírtál??na első tapasztalatok:
a pumpát a mobilappon keresztül kell első használat előtt kalibrálni. kiköp egy random adagot, annak a mennyiségét beadod, és innentől tudja hogy mennyi az annyi. na 2-3 órát szenvedtem, sehogy sem sikerült az annyit rendesen megkapni. próba szerencse alapon ráírtam a chihi supportra a website chat-jén keresztül, és -innen jön a döbbenet- hazai idő szerint 9:00-kor (ami kinaban 15:00, ne kérdezd miért pont ekkor) válaszolt egy emberke, az emailcimem alapján remote (!!!!) ránézett a pumpára, megállapította hogy nem friss rajta a firmware, kért 3 perc türelmet, távolról (!!!) küldött az appomba egy FW frissítést, amit elfogadtam, ráküldte a pumpára és 10 perc múlva már vígan adagoltam. összesen 25 perc volt a heló áj hev a problem-től a megoldásig. egyrészt le a kalappal másrészt rémisztő hogy onnan, így![]()
Indításkor egyébként a 3-4 fejek fel sem töltötték a csöveket, csak zúgott a motor. Szét kellett szedni a fejeket, mert a gumicsövek be voltak állva, keményedve. Ezután tudtam csak a kalibrálást elvégezni. A fejek szerkezete, működési elvük elég egyszerűnek tűnnek. Nem tudom elképzelni a működési elvük tükrében a tized ml pontosság tartását!
Segítséget, véleményt, tanácsot előre is köszönök.