• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

ADA Aqua Soil talajok tulajdonságai

Hát néha nem egyszerű az élet :) Az ilyen jellegű supportra meg tényleg idegileg fel kell készülni :) Ezért is inkább én vettem fel a fonalat és nem a többiek válaszolták meg.
Kemény kis párbeszéd zajlott le :jimlad: ilyenekre tényleg kötél idegek kellenek! Látszik hogy nemcsak a kertészkedés megy profin(y) elismerésem..
 
Mintha ma vagy tegnap is olvastam volna valamelyik beérkező vélemény rendszerünkben, hogy valaki a talajt dícsérte. Felrobbant az akváriumában a sok növény.... de most valahogy nem találom a rakat email stb között.

Nah mind1 :) Azért kíváncsi lennék mit csinált hogy olyan sár lett a fotóin. Széttaposta a talajt, hogy jobban alátámasszák a mesét?
Egyszer talán megtudjuk.
 
Én csak pötyögtem... pötyögtem, nem gondoltam h ekkora hullámokat keverek :) Igen, valóban ő volt, de igazából a neve nem maradt meg.
Mindenesetre köszi a bőséges választ. Ha engem meg kellett volna győzni, akkor sikerült volna (y)
 
Én simán erre gondoltam. Kihasználva a táp reklámját most kicsit szélesítene a portfolión :) Akár ilyen áron is.
Anno kíváncsiságból azért próbáltam ki, mert velem átellenben lakik valaki, aki élelmiszerhigiéniai tanszéken tanított az állatorvosin. Szóval, az 1 km-rel odébb lévő kulminációs gezarolt is meg tudja mérni. Annyira instabil a cucc, hogy (idézem) "kész csoda, hogy az üvegből nem dobja ki a szilikátot".
 
Nem változott semmi, minden ugyanúgy ment, mint évek óta. Tőzeget használtam még, hogy savanyítsa a vizet, de 6-6.5 közt volt vhol a PH.

Nem tudom mi az oka, korábban nagyon bevált az Amazonia, sajna ez most nem jött össze, vsz az összes akváriumban cserélni fogom, ahol abban az időben cseréltem. Máshol is olvastam hogy belefutottak ilyen iszaposodásba, kb annyi magyarázatot találtam, hogy egyes szállítmányoknál előfordul :(

Nem szitáltam át, ment a japán juhar alá, a kertbe :)
 
De ha gepnel leszek megosztom a levelezesem Mariannal mielott kiposztolta mindenhova. Erdekes hogy a valaszaink sehol nem szerepelnek. Kertem hogy csak az o szovegevel egyutt idezze. Ezt ugy latszik a sajat taplo stilusa miatt nem vallalta. Hat ilyen ez. Telesirta 5-6 fb csoportba ahol 100 ezer feletti a tagok szama osszesen es jott ra egy tucat komment jellemzoen tapasztalatlan emberektol. Irt az adanak is a javaslatomra persze egy vizteszt ertek sem szerepelt benne. Az ada is tolunk kerdezi hogy most mi ez? :) nah mind1 vihar a biliben. A beszelgetest megosztom. Facebookon epp ezert nem allunk le vitazni.

Én nem éreztem "sározást" a posztban. Egy szimpla tapasztalat megosztásként értelmeztem. Neki nem vált be, én ennyit hámoztam ki.
 
Én nem éreztem "sározást" a posztban. Egy szimpla tapasztalat megosztásként értelmeztem. Neki nem vált be, én ennyit hámoztam ki.

Mondjuk, meghallgatva(elolvasva) a "másik felet", és megnézve a beszélgetést, valóban elég ellenséges. A posztban ezt nem éreztem még.

"The honest story is that i do have dozens of people who are not happy by your fertilizer."

Mondjuk ez egy picit gonosz volt :)
 
Utoljára módosított moderátor által:
Back
Oldal tetejére