• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

A nap képe

Egy kis sztori a képhez...
A múltkor lefotóztam nektek az Apistogramma borelli hímemet. Azóta kapott társat is maga mellé...
Erre ma este erre jövök haza a munkából...
B29A872C-B003-4BB7-B9A1-51DF611A5B78.jpeg
FF9AEE33-35B8-4038-BD8B-07656D577E78.jpeg
Ott a kövön vannak a picik. Szerintem 1-2 napja úszhattak el.
Nen hiszem, hogy megmaradnának sokáig...de büszke “kispapa” vagyok!!
Nem is gondoltam, hogy 2-3 hét alatt szaporodni fognak.
Meglátjuk, mindenesetre elvileg decemberben restart...
 
Azt már nem emlékszem, hogy ezeknél láttam-e, vagy másik , ilyen webáruhaznál, hogy a Logitech kormányhoz való sebességváltót 109 ezerért árulták:eek:, miközben máshol 16-19 ezer ugyanez.
Időközben szerintem javíthatták, mert már nem találom ilyen árral.
 
Black Friday-en volt balhé belőle, hogy valami "hiba" miatt iszonyatosan fel voltak árazva a termékek. Mintha egy nullával több került volna az összegekbe, emiatt pedig kihagyhatatlannak tűnő ajánlatok voltak. Csak hát gondolkodni is kéne, nem rányomni a megrendelésre, csak mert az van ott, hogy "akció".
Tavaly barátom vett egy telefont, hónapok óta nézegette, mert várt a legjobb árra, a végére már kívülről fújta, hogy melyik boltnál mennyibe kerül. Edigitalnál BF-kor nem történt más a telefon árával, mint hogy ráraktak a termékképre egy matricát, hogy "Bomba ár!". Egy fillér kedvezmény nem volt rajta. :')
 
Én mondjuk a Mediamarktból vettem egy Logitech 920-as kormányt, 66666Ft-ért :) a BF napján postával, az most 85 ezer. (BF után pár napra, a V-aterára is felkerült egy, bontatlanul 75-ről induló licittel:), gondolom ő is akciósan vette )
Viszont ezt a 2 éves sztorit muszáj elmesélnem.:) Pont ilyenkor , karácsony előtt történt.
Székesfehérváron kettő Tesco van, egy kinn a város szélén, egy pedig a központban. Ismerős és a lánya szeretett volna venni részletre egy TV-t mert a régi már a végét járta, és megkértek engem, hogy vigyem el nekik. Az ő 206-os Peugeot-jukba nem fért volna be. Én első körben benéztem a kinti "nagy" Tescoba ők meg a városban nézelődtek a műszaki üzletekben. Hívom őket, hogy van itt 102 centis Balupunkt 70-ért (akkor még más árak voltak;)). OK Megyek be értük, de közben kiderült, hogy a benti "kis" Tescoban is van. Igen ám, de ott nincs hitelügyintéző, csak a kintiben. :mad:
Akkor együtt vissza a másikba. :confused:
Hitelebírálatnál kiderült, hogy az a munkáltatói igazolás amit volt náluk azt nem fogadták el (Auchan-os szórólap hátulján volt formanyomtatvány), de ha lett volna számalkivonat, vagy netbankos hozzáférés akkor az is jó lett volna. Utóbbi volt ugyan csak nem használták, így nem volt meg a jelszó.
Vissza városba, a bankba:(:confused:.
Lett számlakivonat, meg a netbankot is megcsinálták, így megint ki a város szélére.
Kb 30-40 perc telhetett el míg elintézték a papirokat és megjártam az utat a karácsonyi forgalomban, és mire visszaértünk, a Tesco 20 ezer forinttal fenyomta ennek a TV-nek az árát. De csak a kintiben, mert a városközpontiban maradt a régi áron.
 
Utoljára módosított:
Back
Oldal tetejére