• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes A Köves

Sziasztok! Elbizonytalanodtam a TF tápok adagolásával kapcsolatban. A kb. 60 literre Planterből hetente 6 ml, macróból viszont naponta 3 ml? (Sok fény és CO2 mellett.)
 
A hétvégén végre átköltözött az akvárium. Mivel előfordult, hogy hetekig nem tudtam a közelébe se menni, a néhány élőlény és a kövek kivételével minden ment a komposztra. ☠️
Néztem az árakat, továbbra sem lett olcsó a hobbi. :ROFLMAO:
Előtérbe monte carlót, esetleg eleocharis parvulát, vagy cubát, hátrébb rorala hrát, talán még eleocharis acicularist ültetnék. A közelben nincs esetleg valakinek felesleges ezek közül valamiből? 😉
 
Tegnap indítottam. A két kő alá lávakő zúzalék került, az akvárium "közepét" megszórtam Tropica táptalajjal, arra lapátoltam Amazoniát, Középre hátra Letűztem két csomag Rotala Hra-t, szélre egy csomag Acicularist, előre Monte Carlót. Jön még két csomag Cuba ma az egyik helyik boltból.
A vizet lassan oldtimer 700 ex Tetra szűri (szivacs, mátrix, Seachem Purigen), palackos CO2-t Aquario difi porlasztja.
Folyékony tápokkal kicsit bajban vagyok, azt hittem vannak még itthon, de csak ilyen-olyan maradékokat találtam a flakonok alján.
2-3 igazi túlélő blue dream garnéla vödörben várja hogy kiszedegethesse azokat a növényeket, amig maguktól nem úsztak fel.
 
Továbbra sem történtek nagy, előremutató események... Zselés MC szinte nyom nélkül eltűnt, talán egy pamacs, ha megmaradt. Rotala mindjárt kinő az akváriumból - nem csodálkoznék, ha néha magának kapcsolná a lámpát. Aci szintén sikeresen gyökeret vert.
A talajra még rá kell töltenem, túl vékony elől az üvegen, hátul a lávakő-emelésen.. azaz mindenhol. Régen ültettem már no, alapvető hibákat is el kell követni. :LOL:
 

Hasonló topikok

Back
Oldal tetejére