1. FONTOS! FÓRUM FRISSÍTÉS A LÁTHATÁRON!

  Egy ideje halogatjuk már a fórum motor frissítést. Nagy verzió váltás van, ami azzal is jár, hogy sok új funkció érkezik, de több bővítménnyel használt funkció nem biztos, hogy megmarad ebben a formában. Most már elég sok idő eltelt, hogy a stabil verzió miatt váltsunk. Akinek fontos bookmark, privát üzenete volt, mentse le. Ezeket az alap funkciókat visszahozzuk, de az adat migrálás miatt, az adatok lehet elvesznek majd. Pláne, hogy a jelenlegi üzenetkezelő is csak egy bővítmény ami nem a fórum motor része. Gondoljátok át és nekiesünk valamikor. Az átállás után biztosan lesz majd felület igazítás stb, de a motor sok új dolgot tartalmaz ami elsősorban nektek lesz jobb élmény. Köszi a megértést.
  Értesítés elrejtése
 2. Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

  Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
  Regisztrációs korlátozások

  Értesítés elrejtése

27literes high tech Dragon

Kategória: 'Best Of Akvakertész Fórum', témanyitó: HarPeti, téma nyitása: Okt 2, 2018.

 1. HarPeti
  Épp nem fórumozik ...

  HarPeti Nézelődő

  Tag:
  Márc 18, 2017
  Hozzászólások:
  29
  Kedvelik:
  17
  Hely:
  Kaposvár
  2018.09.29. Én valamikor az éjszaka közepén elkészült életem első high tech akváriuma. Eddig minden oké. Igy az első pár napban kicsit opálos beütése volt minden este a víznek de napról napra egy kevèsbé. Gondolom ez igy a normális. Minden álmom, hogy egyszer majd egy nagy csapat CRS úszkáljon a növények közt.
  Pár szó az akváriumról:
  30*30*30 kocka nano.
  Szűrést egy kis eheim classic végzi bio rio és némi perlon töltettel. Nagynyomású CO2 rendszer, GA micro macro táp es egy kis excel. Dekornak Dragon kövek jól kitisztitva. Ada amazonia talaj és alá táptalaj. Egy Twinstar segíti az élővilágot (mar ugye ha segít valamit, ez sok helyen vita tárgya) növényzet egy kis parvula, staurogyne repens, rotala rotundifolia, reineckii mini. Van az akváriumban egy seachem PH alert PH teszt is ami nekem nem igazán jott be mert nem teljes az elszineződese, csak foltokban mutatja a tutit. A felszerelésen kivul minden Green Aquás. (Hozzátenném hogy a kövek nem egészen olyanok lettek amiket megbeszéltünk.. fényképet küldtek volna róluk kerek 5 ezer forintért... hát a rendelt kő ára csak kicsivel volt több ennèl az összegnél... nem panaszkodni akarok csak elmondom a tapasztalatokat, na de lényeg a lènyeg hogy ebből is ki lehetett hozni valamit.) most 3 napos az akvárium. Várom az észrevételeket és véleményeket és mindekinek köszönöm előre is!
  Víz paraméterekről még nem beszélek had alakuljanak ki a dolgok az akváriumban. Természetesen RO víz megy bele. Csatolok pár képet. 7b124088a5e438c2d3e6d09f4dd79a76. eb06607591d552438dbd857b747524e3. ad0e1cac3f631cb8355c22877818c5ef.
   
  Szella, ZaCK, pradam és 3 mások kedvelik ezt.

Aktuális oldal megosztása

 1. Ez a weboldal cookie-t használ. Az új EU szabályozásnak megfelelően ez az üzenet az első látogatáskor megjelenik.
  A weblap további használatával automatikusan elfogadod, hogy az Akvakertész.hu Fórum cookie-t használ.
  Az Akvakertész Fórum csapata
  Értesítés elrejtése