• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

[2013. Jun 16 ] Terrapláza Vol. 10 expo és kiállítás (Budapest)

inadsz

Sasszem =)
Admin
Moderátor
Legjobb napló
Most már új, nagyobb helyen lesz a Terra.
Infó a képen:
TerraPlaza_vol10_700.jpg
 
Hello!

Egy tapasztalatlan kérdés: GA kint lesz? Kéne vásárolnom ezt azt, de nem szeretnék kétszer menni Bp-re ezért, szóval ha holnap kint lesztek fiúk, akkor esélyes, hogy elmennénk.
 
Szia,

szerdán Balázs azt mondta, hogy nem mennek ki, legalábbis ő nem tud róla. :) Tehát szerintem nem lesznek kint. :)
 
Kihagyjuk a mostani eseményt is. Részünkről a workshopokra koncentráltunk jobban. Ez fontosabb volt mint börzézni kicsit.

Lehet az őszi eseményekbe majd ismét bekapcsolódunk, de ott is inkább a műsor vonalon és nem a kitelepített shop témában.
 
Debrecenből csak ezért mentünk ma fel Pestre. Nem tudtam elképzelni ,hogy mekkora helyen és ,hogy pontosan mi is lesz , de belevágtunk:)

Akvarisztika ( tengeri 1db , növényes 0 , halas pár darab) terén nem volt nagyon eleresztve. Mondhatni semmi nem volt. Kígyók, békák, rágcsálók, MINIMALAC :D, bogarak terén viszont bőséges választék volt. Volt 1-2 különleges kígyó illetve béka.

Megérni nem tudom eldönteni ,hogy megérte e felmenni mivel ami számomra fontos lett volna nem volt , de nélküle is jól éreztem magam mivel volt sok furcsaság , érdekesség.
 
Sziasztok,

Mivel én még nem voltam Terraplázán, nincs összehasonlítási alapom,hogy eddig mlyen volt:
- helyügyileg szerintem rendben van a dolog, mi a fiammal du-n 2 körül értünk ki,nem volt tolongás az asztaloknál.Akvarisztikai részről sajnos kevés volt a sztori...
-hüllő részről szerintem bőséges(kaméleonok,tekik,gyíkok,stb),kétéltűek: békák pár faj.
Én tök jól elvoltam a 9 éves fiammal,de egy valamit nem értek meg egy ilyen rendezvényben:
Ha ez egy börze (márpedig az) és nem kiállítás,akkor miért kell,hogy a belépő ilyen drága legyen(véleményem szerint 2500 Ft egy diák és egy felnőtt jegyért drága),de hozzá tartozik,h szívesen kifizettem,csak ritkábban fogom megtenni újra és újra...
Nagyon vártam volna egy ilyen történettől egy kis kiállítás( kevés állatkerti) feelinget....lehet,h sokat akarok
Értem én,biztos drága a hely bérleti díja,csak sajnálom,h a belépőért "csak" vásárolni tudok....
De azért tetszett nagyon,csak nem hiszem,h állandó vendégek leszünk:) majd amikor kaméleont veszünk(most még le tudtam beszélni a fiamat...huhh...sajnos:))
 
sziasztok!
tudom,h nem tartozik ide,de fontos lenne és hátha van itt olyan aki tud segíteni!
szóval a most vasárnapi (2013 okt.20) TERRAPLÁZA börzére kellene nekem fuvar AJKA-Budapest vonalon.lehetőleg oda-vissza de odafelé is elég.tehát aki erre jön a 8-as főúton és van nála 1 (esetleg 2-3) hely és elvinne az kérem hívjon a 30/3103715-ös számon!!
előre is köszi!
 
Back
Oldal tetejére