• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

[2013. Jun 1 ] IWAGUMI Challenge (Törökbálint)

viktorlantos

Alapító
Admin
IWAGUMI Challenge most először nálunk is!


8692010999_0d1fece995_b.jpg


Május 31 az IAPLC verseny határideje!

Az IAPLC a világ legnagyobb akvakertész rendezvénye. Ennek tiszteletére a határidő lejártával JÚNIUS 1-én szombaton egy IWAGUMI versennyel ünnepeljük az idei derbit. Egy kis lazulás belefér! :)

Az Iwagumi Contest egy sikeres mini verseny forma amit az ADA rendezett meg először. Most ezt a hagyományt szeretnénk Magyarországon is folytatni.

Ez az a program, ahol a közönségé a főszerep!
  • 3 egyforma akvárium
  • 3 ember
  • 3 különböző sziklás berendezés.
  • Minderre 15 perced van, mert utána a következő felvértezett kertész tesz próbát egy ütős berendezésre.
12-15 versenyző jelentkezésére számítunk majd. A verseny győztese biztosan nem távozik üres kézzel tőlünk. A hangulatról közben belga sörcik és Nigro aranyköpései gondoskodnak majd. :)
Ceremóniamester és DJ: Nigro :cool:

Ha nem tudod még mivel töltsd a nyár első napját, akkor pipáld be, hogy ott leszel és nem bánod meg :)

A rendezvényre max 20-25 fő jelentkezését várjuk. A részt vevők közül kerülnek ki a versenyzők. A többiek pedig szurkolhatnak nekik egy laza kötetlen hangulatú szombat délutánon. Reméljük az idő is besegít és akkor a kertben legózunk majd (y)

Kérjük a részvétel megjelölést használjátok ha biztosan el tudtok jönni.

Az esemény főszponzora az ADA Magyarországi képviselete, a Green Aqua.

304315_569365896416351_493515258_n.jpg


Aki nem tudná mi az az IWAGUMI Contest, egy jó cikk a FLORAQUATIC.COM oldalról. A múlt évi Japán Iwagumi Contest. Érdemes átnézni a blogpostot!

NA Party 2012 | IWAGUMI challenge - Floraquatic
 
Szuper programokat terveztek a nyárra. Le a kalappal. Ilyenkor sajnálom hogy messze vagyok. Remélem dokumentáljátok jó sok fényképpel ezeket a klassz eseményeket! (y)
 
Még mindig van hely, de betudom ezt annak, hogy az időpont távoli. Azt hittem ha a berendezés nem jön be a belga sörökre mindenki lecsap :)
Szóval néhány hely van még. Az összes workshop közül ez ígérkezik a legnagyobb bulinak nem érdemes kihagyni. :)
 
Már csak 4 hely kiadó LEGOLAND-re. Csak tessék csak tessék... Junius 1. Csak jó lehet ez a nap. Napsütés, jó kedv és egy jó hangulatú versengés (y)
 
Lehet nagy hülyeséget kérdezek ,de mit kell egy ilyen banzájra vinni magammal?Már nagyon elmennék egy ilyenre, az összes rendezvényetek dugig ,ez az utolsó ,és én csak ülök a babérjaimon:).De komolyan mi kell egy ilyen részvételhez ?:nailbiting:Isten biz felautóznék falurúl is ,ha nem lennék ilyen bátortalan .Néha egy kicsit bizonytalan vagyok.Vagy mégse?
 
Lehet nagy hülyeséget kérdezek ,de mit kell egy ilyen banzájra vinni magammal?Már nagyon elmennék egy ilyenre, az összes rendezvényetek dugig ,ez az utolsó ,és én csak ülök a babérjaimon:).De komolyan mi kell egy ilyen részvételhez ?:nailbiting:Isten biz felautóznék falurúl is ,ha nem lennék ilyen bátortalan .Néha egy kicsit bizonytalan vagyok.Vagy mégse?

Ez nem házibuli. :) Ide nem kell üccsi meg süti. Hozd magadat, érezd jól magad arra a 2-3 órára és akkor mi már elértük a célunk, neked pedig lett egy jó programod aznapra.

Szerintem egy jó alkalom arra, hogy sok fórumozóval találkozz. Talán valami haszna is van a mondanivalónknak. Időnként tanulni is lehet belőle valamit.
Nem nagyon van hasonló program a környező 500-1000km-es körzetben ezt garantálom. Ráadásul mi is ritkán tartunk ilyesmit. A mostani workshopok után nyaralni megyünk. Így legközelebb talán az év második felében ősszel télen lehet bármi.

Ha érdekel a dolog, ne sokat gondolkozz. 20 főnél jelenleg nem tudunk több embert befogadni, viszont ez az a létszám ami barátságos, kezelhető. Várunk szeretettel (y)
 
Talán valami haszna is van a mondanivalónknak. Időnként tanulni is lehet belőle valamit.
Azt kell erre mondanom ,hogy nekem elhiheted ,én már igy is sokat tanultam tőletek ,a fórumon jelenlévőktől,és biza hogy sok haszna van a mondanivalótoknak,és nem csak számomra ,hanem szerintem másokra nézve is:).Lehet e vinni kísérőt is? ,a párom is eljönne velem szívesen.Ezt a létszám miatt kérdezem(lehet ez is hülye kérdés volt ):banghead:
 
Jelentkezhetek én is???
Mert kipróbálnám, Japánba úgy sem jutok ki mostanság, hogy ott legózzak!!:ROFLMAO:
 
Back
Oldal tetejére