• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Fontos [2013. Dec 15 ] HAC 2013 díjátadó ünnepség (Törökbálint)

Mondjuk nem lóghat ki több dekor, mint a vízoszlop magassága. Pl 45 cm magas akiból max. 45 cm vagy ilyesmi...

Ez egy tök jó szabály lenne. (y)

Legalábbis a díjátadón ezen töprengtem, hogy talán vagyok annyira vagány, hogy tojok az IAPLC-re, ha a HAC-on ez megy, akkor nyomatni is kellene. Persze jó lenne egyszer a contest bookban szerepelni, de valamit valamiért... :)

Szerintem azt kellene kitalálnotok, hogy merre megy a világ. Nyilván ez nehéz, de biztosan sokat beszélgettek olyan nemzetközileg is elismert figurákkal, akik véleményéből ezt ki lehet következtetni. Ha van valószínűsége annak, hogy a jövőben így változtatják a szabályokat a nagyobb (tehát lomhább) versenyek is, akkor a HAC rangját emelhetné a modernsége, ha Ti hamarabb nyitnátok ebbe az irányba. Főleg, ha lennének olyan akváriumok, amik nagyon tutik, de csak a HAC-on szereplenek. :eek: ;)
 
Az a baj, hogy most csak a kinövesztett emers szigetekben gondolkodtok. Gondolj bele egy olyan sziklás scapebe, ami feltör a felszínre is...pl dani iwagumiján az oszlopok közül páran a víz felett érnek véget, máris eltoltad az aranymetszésbe tett legmagasabb oszlopot (mert az kilóg, mellette magasabbra építhetsz emiatt, vagyis sokkal hatásosabb lenne a scape. De csak akkor, ha nézed a felszín feletti részt is. Persze sokkal durvábbak is lennének, de ez csak példa volt.
Vagy másik "kiskapu" az egyedi akváriumok mérete nem csak mélységre változnának, hanem magasságra is, hogy magasabbra építhessen valaki. jönnének a 60x30x60-as akváriumok, és felette még 60 centi erdő. Szerény véleményem, hogy maradjunk az akváriumban, aki meg versenyezni akar, hozzon kompromisszumokat :) (leszerelhető emers sziget? :) )
 
Gratulálok mindenkinek aki részt vett a versenyen!Fantasztikusan magas színvonalú az akváriumok és vabik nagy része!Még egyszer le a kalappal hölgyeim,uraim!
 
Szia! Köszike az észrevétel, már javítva!
Szia ,te csináltad azt a gyors vízcserét a GA-ban vasárnap.:)Megkérdezhetem tőled ,hogy uj vagy esetleg a csapatban???És milyen posztot töltesz be ???(n):)(csak azért kérdezem mert itt a fórumon látom új vagy,de a vízcsere profin ment:notworthy:)
 
Szia! Igen én csináltam, és a kérdésed második felére a válaszom, nem vagyok új, csak a fóromun, mert csak 1 dologból van kevés, és az az idő. Igazából a H.A.C. miatt reggeltem, hogy javítani tudjam a versenyen résztvevők által írt hibákat, mivel én követtem el az oldal összeépítését, és mivel nagyon kevés idő volt az elkészítésére, így sajnos elég sok apró hiba maradt benne. És hát a poszt... egyszóval a mindenes :)
 
Gábor 1 éve dolgozik velünk a GA-ban. Előtte is több szálon, de ez most mellékes. Amúgy kb 15 éve dolgozunk együtt mindenféle dolgokon. Szóval régi barát, családtag vagy ahogy gondoljátok.
A boltban már sokan összefutottatok vele. De a többiek kedvéért gondoltam beírom.

És akkor ennyit is a múltról :)
 
Back
Oldal tetejére